НОВИНИ ГРАД » Статті » Огляд футбольної команди "Тоттенхем"
Обзор футбольной команды «Тоттенхэм»
Читати grad.ua у  

"Тоттенхем Хотспур" - це лондонський футбольний клуб, який виступає в англійській Прем'єр-лізі. Команда має величезну фан-базу, яка розширюється на весь світ. «Шпори» жодного разу не ставали переможцями Прем'єр-ліги, але часто бувають у топ-4 – клуб має багато віце-чемпіонств. Також «Тоттенхем» нещодавно грав у фіналі Ліги чемпіонів. На цій сторінці ми поговоримо про цю команду, розберемо її детальніше. Також оцінимо найближчі перспективи та шанси на титул цього сезону та подивимося, як складається для команди «Тоттенхем» турнірна таблиця АПЛ.

Склад та тренер

Трансферне літнє вікно перед сезоном для "Тоттенхема" вийшло дуже насиченим. Багато гравців було повернено з оренди, деяких футболістів знову відправили до неї. Але чимало підписань та продажів команда зробила теж.

Найголовніше підписання команда здійснила, призначивши головним тренером Енджа Постекоглу. Цей австралійський наставник раніше тренував австралійські клуби – Саут Мельбурн, Брісбен Роар, Мельбурн Вікторі, а також основну збірну Австралії та молодіжну команду U20. Крім цього, Постекоглу працював у грецькому "Панахаїки", японській "Йокогама Марінос", а також шотландському "Селтіку", з яким, до речі, став чемпіоном Шотландії в сезоні 2022/2023.

Придбано було цих гравців:

  • Джеймс Меддісон (півзахисник);
  • Педро Порро (захисник);
  • Гульєльмо Вікаріо (голкіпер);
  • Діян Кулушевський (вінгер);
  • Манор Соломон (півзахисник);
  • Міккі ван де Вен (захисник);
  • Алехо Веліс (форвард);
  • Ешлі Філліпс (захисник);
  • Бреннан Джонсон (напівзахисник).

Що стосується продажів, то тут виділимо цих гравців:

  • Танги Ндомбеле (півзахисник, оренда);
  • Давінсон Санчес (захисник);
  • Харрі Кейн (форвард);
  • Лукас Моура (напівзахисник).

Очевидно, що головною втратою став відхід нападаючого Харрі Кейна до «Баварії». Але на його продажу клуб зміг виручити 100 мільйонів євро та грамотно розподілити ці кошти на купівлю нових гравців. Можна сказати, що зараз команда майже збалансована – залишилося лише зігратися та згодом зробити точкові посилення на окремі позиції.

Виступи у сезоні 2023/2024

Поки що після підсумків 7 турів «Тоттенхем» виглядає дуже непогано – друга позиція в лізі, відставання від лідируючого «Манчестер Сіті» становить лише 1 бал. Нещодавно «шпори» стали командою, що відіграється, в історії Прем'єр-ліги, обійшовши «Манчестер Юнайтед». І це трапилося багато в чому завдяки останнім результатам цього сезону – «Тоттенхем», програючи в рахунку, зумів здобути 7 очок. Показник дуже добрий.

Щоправда, мало хто вірить, що шпори проведуть весь сезон так легко. Поки команда все непогано з кадрами, немає великої кількості серйозних втрат. Але сезон довгий, команда не зіграна, і те, що «шпори» втратили всього 4 очки, поки ні про що серйозне не говорить. Проте команда досить сильна та цікава. Постекоглу ставить легкий футбол, задіяє в атаці всі зони, використовує пресинг на всіх ділянках поля. Цей проект є перспективним – однозначно.

Пам'ятайте, що на ігри лондонців приймаються ставки будь-якої БК. Зробити це можна через мобільний сайт, десктоп-версію або програму. Пройдіть реєстрацію, поповніть рахунок, отримайте бонус на депозит , виберіть подію для ставки та оформіть її за телефоном .

Перспективи та шанси клубу

Не можна сказати, що перспективи "Тоттенхема" туманні. Очевидно, після відходу Кейна в команді намітилася перебудова. Додані нові гравці у всі лінії, включаючи воротарську. Перебудовується півзахист, зіграється лінія нападу, поступово матеріє захист. Так, від помилок застрахуватися повністю не виходить, але для клубу, що будується, в перший сезон це цілком нормально.

«Тоттенхем» поки що можна вважати претендентом на титул. Але навряд чи така сама впевненість буде у багатьох експертів за кілька турів, у крайньому випадку – після закінчення першого кола. Але в той же час "шпори" виглядають на рівні топ-4. Цілком імовірно, що команда фінішує в АПЛ саме в цій зоні Ліги чемпіонів і успішно відбереться до групового етапу наступного сезону. І на перспективи лондонського колективу все ж таки варто дивитися не в рамках поточного сезону, а трохи далі в майбутнє.

Якщо ви хочете поставити гроші на чемпіонство «Тоттенхема» онлайн – зареєструйтесь в системі БК через мобільний додаток на Андроїд або iOS . Потрібно лише завантажити програму, пройти реєстрацію, поповнити свій рахунок та зробити ставку.




Схожі новини

Коментарі