НОВИНИ ГРАД » Статті » Шафа-купе у передпокій: як зробити правильний вибір
Шафа-купе у передпокій: як зробити правильний вибір
Читати grad.ua у  

Шафи-купе стали настільки незамінним меблевим елементом у передпокій, що уявити сучасну квартиру без неї важко. Виріб має перевагу над звичайними шафами, оскільки він більш місткий і має зручний та довговічний механізм. Також цей меблевий предмет гарно доповнює оформлення приміщення, він універсальний та підходить як для обмеженого простору, так і великої кімнати. Шафи-купе варто підбирати з урахуванням багатьох критеріїв, однак ми розповімо вам про найголовніші, на які варто звернути увагу. 

Що перш за все врахувати під час вибору шафи

Шафи-купе завоювали прихильність багатьох користувачів у всьому світі, оскільки дуже зручні за своєю конструкцією. А також вироби на сучасному ринку представлені у великому розмаїтті дизайнів. Аби правильно підібрати модель для передпокою, варто звернути увагу на такі критерії:

  1. Розмір і розміщення.
  2. Якість матеріалів та конструкції.
  3. Функціональність внутрішнього наповнення.

Вибирати меблі варто уважно, адже вони мають прослужити не один рік, тому необхідно ретельно підбирати виробника. Ми рекомендуємо вам звернути увагу на меблеву фабрику Komfortmebli, тут ви зможете придбати якісну шафу-купе з шикарним дизайном, а також інші меблеві елементи.

З яких матеріалів виготовляються шафи-купе

Один із найпопулярніших матеріалів для виготовлення меблів — ламінована ДСП. Зазвичай використовується плита товщиною 16 мм, але іноді можуть застосовувати й 18-міліметрову. Матеріал якісний та довговічний, він легко піддається обробці і не вимагає особливого догляду. А багатий вибір декорів (імітація деревини, однотонні або фантазійні варіації) дозволяє придбати модель зі стильним оформленням.

Фасади меблів часто роблять з ЛДСП, скла чи з дзеркальним оздобленням, тому двері виробу можна вибрати або суцільні, або із візерунками та іншими декоративними елементами. 

Як вибрати розміри шафи-купе для передпокою

Меблі у передпокій ліпше підібрати компактні, аби залишити місце для вільного пересування. Найкращим варіантом буде придбати модель на замовлення, оскільки ви самі можете вказані необхідні параметри, за якими вам і виготовлять шафу. 

Щодо глибини виробів, то зазвичай вона становить 60-70 см. Однак для вузьких кімнат можна підібрати конструкцію з глибиною приблизно 50 см, аби зекономити простір і ефективно зберігати речі.

Яким повинно бути внутрішнє наповнення шафи-купе

Ефективне використання простору шафи-купе відіграє ключову роль у забезпеченні її функціональності та організації. Перш ніж вибрати конкретну модель, важливо з'ясувати, що саме ви плануєте зберігати в ній, скільки простору потрібно для цього та як саме ви будете використовувати цей простір щоденно.

Варіацій наповнення внутрішнього простору шафи є багато: полиці, шухляди, спеціальні відділення та безліч додаткових функціональних елементів. Також є і декоративні цікавинки, наприклад, вбудовані дзеркала, лампи та інші системи.




Схожі новини

Коментарі