НОВИНИ ГРАД » Статті » Зимова чоловіча куртка: модні тенденції
Зимняя мужская куртка: модные тенденции
Читати grad.ua у  

Чоловіча мода, як і жіноча, постійно змінюється – з'являються нові тенденції, одні моделі одягу зберігають свою актуальність, інші стають застарілими. Деякий одяг купується чоловіками не на один рік, тому якщо вам потрібна зимова чоловіча куртка, то краще звернути увагу на моделі, які будуть стильними і актуальними ще кілька років після здійснення покупки.

Останні кілька років є популярними чоловічі подовжені зимові куртки та пальта. Це не просто стильно, а ще й практично. Такі моделі підійдуть для сильних морозів та захистять від вітру. Ще одна тенденція – об'ємні варіанти курток.

З погляду колірної гами, то цьому аспекті зберігається стабільність. Найбільш затребуваними кольорами залишаються чорний, синій, коричневий, бордовий та гірчичний відтінки. Ті чоловіки, які хочуть виділитися, віддають перевагу білому кольору верхнього одягу.

Чоловічі куртки зі шкіри – класика не виходить із моди

Останні кілька десятиліть куртки для чоловіків із натуральної шкіри зберігають свої позиції та залишаються на вершині модних тенденцій. При цьому шкіряна куртка чоловіча може бути різних моделей. Залишаються актуальними класичні моделі, з'являються нові сучасні рішення – варіанти у спортивному стилі чи улюблений для багатьох кежуал.

Популярність шкіряних курток зумовлена ​​їхньою практичністю та довговічністю. Виріб може зберігати свій первісний вигляд протягом багатьох років. Щоб куртка з натуральної шкіри прослужила якомога довше, слід за нею правильно доглядати – зберігати у спеціальному чохлі, за необхідності використовувати спеціальні засоби для догляду.

Перевагами курток з натуральної шкіри є зручність, тривалий термін носіння, можливість поєднуватись з різними стилями одягу.

Мужские зимние куртки в INTERTOP

Особливості вибору чоловічих курток

Вибираючи чоловічу куртку, слід звернути увагу на такі характеристики:

  1. Ваш повсякденний стиль одягу, щоб куртка поєднувалася з більшість одягу з гардеробу.
  2. Теплота куртки – на теплу осінь/весну, холодне міжсезоння, теплу зиму чи сильні морози.
  3. Матеріал. Однією з важливих якостей курток є непромокальність, яка захистить від снігу та дощу.
  4. Якість пошиття. Рівні шви, міцна фурнітура, якісний матеріал підкладки – все це впливає на комфорт та тривалість носіння.
  5. Дизайн – дуже важливо, щоб модель подобалася та підкреслювала ваші переваги.

Таким чином, при виборі чоловічих курток важливо оцінити дизайн, якість матеріалу та пошиття, поєднання з іншим одягом та теплоту виробу. Якісні зимові та демісезонні куртки прослужать кілька років, залишаючись стильними та актуальними.




Схожі новини

Коментарі