НОВИНИ ГРАД » Статті » Roll Club Odessa: Ідеальне місце для поціновувачів японської кухні.
Roll Club Odessa: Идеальное место для ценителей японской кухни
Читати grad.ua у  

Японські страви, такі як суші, роли та сашими – популярні у всьому світі. Тож немає нічого дивного, що їх роблять і в Одесі. Однак, не всі ресторани можуть похвалитися якісними інгредієнтами та неперевершеною технікою приготування. Тому справжнім порятунком для одеських гурманів є Roll Club Odessa. Там великий асортимент продукції, свіжі продукти та стильний зовнішній вигляд кожного елемента. Зображення на сайті roll-club.od.ua. завжди відповідають тому, що клієнти отримають на тарілці або коробочці, зробивши на сервісі замовлення.

Замовлення суші – чудова можливість для гурманів, які люблять комфорт

Справжнім поціновувачам японської кухні не обов'язково шукати якісь атмосферні заклади з відповідним антуражем. Це можна зробити вдома самостійно. Наприклад, запевнити чай, які потрібно випити до прийому суші та ролів, щоб смакові рецептори працювали краще. Можна підібрати відповідний посуд:

  • японські тарілки;
  • соусники для соєвого соусу;
  • багаторазові палички для їжі.

Також можна запалити пахощі, приглушити світло. Таким чином вдасться краще сприйняти смак незвичайних продуктів і перейнятися японським настроєм, не відволікаючись на сторонніх, як це було б у ресторані. До того ж не доведеться витрачати час, замовляти столик, для дівчат – думати, що одягти ресторан. Влаштувати собі японську вечерю в домашньому одязі, на дивані або за кухонним столом – для багатьох більш прийнятний варіант проведення часу.

Доставка їжі, у тому числі і японської, дозволяє зібрати велику компанію гурманів і разом замовити позиції з великого меню Roll Club Odessa. У ролах і суші використовують не стільки звичні інгредієнти, скільки делікатеси та незвичайні поєднання. Наприклад, сир Чеддер, такуан, восьминіг, лосось, креветка та омлет, і все це в одному ролі.

Шеф-кухарі Одеського Roll Club постійно шукають нові, незвичайні смакові рішення, щоби постійно дивувати гурманів та любителів витончених смаків. Домогтися «вау» ефекту вдається, якщо переробити вже звичні українцям інгредієнти, уявити їх в іншій формі або дещо в іншому смаку. Наприклад, додати не просто мариновану цибулю, а приготувати її в киплячому маслі за технологією фрі.

Чому саме Roll Club Odessa

Суші з доставкою пропонують різні заклади, але тільки Roll Club Odessa можуть похвалитися максимальною швидкістю. Професійні кур'єри чудово орієнтуються по місту, а кухарі максимально швидко та якісно готують страви на доставку, щоб гостям не довелося довго чекати на свої делікатеси.

Швидка доставка – це не єдина перевага цього закладу. Один із важливих аспектів, який виділяє Roll Club серед конкурентів – низькі ціни. Незважаючи на те, що в кожному ролі використовуються дорогі делікатеси, блюдо виходить досить доступним. Тішить також, що на сайті постійно є акції на суші та безліч спеціальних та вигідних пропозицій, які дозволяють значно заощадити. Особливо замовляючи великою компанією. До того ж, часто пропонуються напої та інші «плюшки» до великих замовлень. В цілому, сам сайт влаштований таким чином, що там легко відшукати необхідне. До того ж усі позиції в меню супроводжуються картинками та описом продуктів, що входять до їх складу. Доставка суші в Одесі оформляється або за телефоном, або за допомогою спеціальної форми на сайті. Там важливо правильно заповнити усі графи,

Roll Club підтримує в одеситах бажання куштувати щось нове, відкривати смаки та їх поєднання, і стати справжніми поціновувачами японських страв. Адже всі вони приготовлені за автентичними технологіями.




Схожі новини

Коментарі