НОВИНИ ГРАД » Статті » Чим відрізняються гарячі та запечені роли?

Чим відрізняються гарячі та запечені роли?

Читати grad.ua у  

Чем отличаются горячие и запеченные роллы

Шанувальники японської кухні люблять різноманітність: різні начинки, заправки, соуси. Все частіше в ресторанах замовляють гарячі та запечені роли Одеса, передмістя та Чорноморськ ласують трендовими японськими делікатесами від шеф-кухарів ресторану Ris.

Два основні способи термічної обробки роликів

Японська кухня вимагає граничної концентрації, контролю за якістю продукції, точного дотримання санітарних норм та температурного режиму. Технології гарячих та запечених роликів десятиліттями відточували найкращі кухарі світу.

Чим відрізняється гарячий рол від запеченого:

  • Гарячий рол після приготування класичної конструкції з рису з начинкою та обгорткою норі занурюють у темпуру та дуже швидко обсмажують у розпеченій олії. Найчастіше рол обсмажується повністю, потім розрізається на порції гострим ножем.
  • Запечений рол у олії не обсмажують. Готовий рулетик із рису з начинкою, цілий або вже розрізаний на порційні шматочки, відправляють на кілька хвилин до духової шафи. Без олії. Мрія дієтолога.

У гарячому вигляді особливо хороші роли з вершковим сиром, креветками, лососем.

Які запечені роли пропонує ресторан?

Компанія спеціалізується на японській кухні, розробила широке меню із суші, нігри, суширіто, маки, хенд-ролів, солодких ролів. Щоб знайти улюблені інгредієнти, на офіційному сайті ресторану створено спеціальну систему фільтрів. Тільки з лососем у меню представлено 67 позицій страв.

Топ-5 запечених роликів ресторану Ris в Одесі:

  1. Кіссомо – поєднання вугра, креветки, лосося з крем-сиром та соусом спайсі.
  2. З грушею – горгонзола, груша зимових сортів, моцарелла, сир Брі та крем-сир.
  3. Зі смаженим лососем – ніжна червона риба посилена сиром Філадельфія, помідором, зеленою цибулею, моцарелою та міксом кунжуту.
  4. Зі сніговим крабом – композиція морепродукту з болгарським перцем, кунжутом, мікрозеленню.
  5. З вугрем копчений вугор, авокадо, розплавлена ​​моцарелла, крем-сир, соус унаги.

Кожна начинка унікальна, меню ресторану викликає інтерес та бажання продегустувати усі варіації запечених ролів.

Безкоштовна доставка суші та ролів в Одесі та Чорноморську

Система активації безкоштовної доставки проста: ресторан розділив місто та околиці на шість цінових зон, від 200 до 1500 грн. Як тільки вартість замовлення перевищує зазначену в зоні цінову межу – кур'єр доставляє їжу ресторанного рівня безкоштовно.




Схожі новини

Коментарі