НОВИНИ ГРАД » Статті » Відстань не проблема: доставка вантажів в Україну з усього світу

Відстань не проблема: доставка вантажів в Україну з усього світу

Читати grad.ua у  

Налагодити товарообіг з України з іншими країнами може навіть невелике підприємство-початківець або інтернет-магазин. Доставка вантажів в Україну за допомогою сервісу Meest China позбавляє обтяжливого документального оформлення покупки та забезпечує своєчасність отримання. Відстань не проблема, завдяки авіа та морському сполученню. Вигідні тарифи та зручні умови співпраці відкривають перспективи для стартапу та розвитку торговельного бізнесу.

Доставка грузов в Украину

Як відбувається доставка вантажів

Сервіс Meest China може забрати товари у країнах Європи, Америки та Азії. Після того, як товар обраний і його покупка обумовлена ​​продавцем, можна переходити до організації доставки:

  1. Подаємо заявку через форму зворотного зв'язку на сайті сервісу.
  2. Надаємо інформацію про категорію, тип та обсяг вантажу, вибираємо оптимальний варіант доставки.
  3. Чекаємо на відправку, тоді як сервіс приймає і страхує товар, відвантажує його з документальним супроводом.
  4. Відстежуємо місцезнаходження та статус вантажу у мобільному додатку Meest China.
  5. Очікуємо на результати митного оформлення товару.
  6. Отримуємо партію у кур'єра чи поштовому відділенні.

Транспортування літаком займає 14–16 днів, що зручно при замовленні швидкопсувних, тендітних товарів. Відправлення здійснюється за графіком та не залежить від консолідації вантажів. Дешевше обходиться, морська доставка, але чекати на посилку доведеться близько 50 днів. При цьому можна заощадити - викуповувати весь контейнер не потрібно, оплачується лише фактична площа, яку займає партія. Збереження та безпека вантажу гарантується в обох варіантах доставки.

Що можна доставити та скільки це коштує?

Міжнародна доставка вантажів від Meest China поширюється на всі види товарів, дозволених до відкритого продажу. Зброя, наркотичні засоби, антикваріат, брендові речі не підлягають постачанню.

Для габаритних електроприладів, предметів меблів та великих партій підійде доставка морем у контейнерах. Крихку косметику та парфумерію, декор, дрібну електроніку зручно перевозити літаком. Швидка доставка буде корисною у разі потреби поповнення товарних запасів або виконання термінового замовлення.

Вартість перевезення розраховується на основі транспортних тарифів сервісу в залежності від типу товару, його ваги та обсягу партії, асортименту, відстані. Для розрахунку вартості потрібно надати інформацію про вантаж менеджеру сервісу. Він підбере оптимальні умови доставки, які будуть вигідні в організаційному та фінансовому плані.

Завдяки міжнародній доставці вантажів не потрібно обмежувати асортименти свого підприємства можливостями внутрішнього виробництва або звичними китайськими товарами. Дивовижі та унікальна продукція з усіх куточків світу легко можуть опинитися на вітринах українських магазинів.




Схожі новини

Коментарі