НОВИНИ ГРАД » Статті » Чи небезпечна лазерна епіляція пахв
Опасна ли лазерная эпиляция подмышек
Читати grad.ua у  

Для догляду за областю пахв багато дівчат використовують бритву. Але на це потрібно витрачати дорогоцінний час щодня, і у багатьох викликає подразнення шкіри, вростання. Цукрова воскова депіляція супроводжується сильним болем і вимагає відрощування волосся до потрібної довжини. А ось лазерна епіляція позбавить таких проблем, вона допоможе забути про депіляцію на кілька років. Ось тільки не всі наважуються на її проведення, бо бояться негативних наслідків. Давайте розберемося, чи небезпечна лазерна епіляція пахв насправді, і що про це говорять лікарі.

Як працює лазер?

При апаратній обробці проблемної зони меланін поглинає вузькоспрямоване світло, перетворюючи його на теплову енергію. Це призводить до нагрівання та руйнування волосяного фолікула. Волоски починають випадати і більше не ростуть. Виникає питання, чи небезпечна епіляція лазером для шкіри пахв. Але науково доведено, що світлові імпульси діють безпосередньо на цибулини, а епідерміс залишається неушкодженим.

Тому не варто переживати, вирушаючи до клініки, особливо якщо епіляцію виконують професіонали на ультрасучасному устаткуванні. Сьогодні існують технології, що дозволяють провести видалення волосся безболісно та без виникнення негативного результату. Однією з останніх інноваційних методик є гібридна 3D-епіляція. Її особливість полягає в об'єднанні трьох технологій в одну – Неодимової, Олександритової та звичайної Діодної. В результаті гібридний апарат генерує 3-ї лазерні хвилі - 1064, 755 і 808 нм. Вони не провокують болючі відчуття, а після сеансу виключено виникнення висипу, опіків, роздратування. Така послуга вже доступна в мережі центрів «ЕпіЛазер Україна» та чудово себе зарекомендувала. Докладніше можна прочитати на сторінці epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya-podmishek/.

Часті міфи

Деякі люди, не маючи уявлення про те, чи небезпечна епіляція, поширюють про неї неправдиву інформацію. Ось найпопулярніші міфи:

  1. Викликає онкологію . Епіляцію на основі лазера часто плутають із UV-опроміненням. Дійсно, тривалий вплив ультрафіолету здатний спровокувати розвиток раку. Але лазеротерапія немає нічого спільного з ультрафіолетовим опроміненням. Імпульси світла руйнують лише фолікул і негативно впливають на дермальні клітини.
  2. Приводить до безпліддя . Це неможливо з тієї ж причини, що й у разі раку, лазерна епіляція пахв не впливає на репродуктивну систему.
  3. Залишає опіки . Якщо процедуру проводив кваліфікований лікар на сучасній техніці, таке ускладнення виключено. Передова професійна апаратура оснащена насадками для охолодження поверхні пахв. Тому біль відсутній, а поява опіку неможлива.
  4. Збільшує товщину волосся . Не правда, з кожним сеансом волоски стоншуються, їх стає менше. А якщо пройти курс, вони зовсім припиняють зростати.
  5. Не допомагає блондинкам . Це правда, адже якщо епіляція проводиться застарілими приладами, то світловолосим людям вона не допоможе. Але сучасні тріо-кластерні апарати 3D видаляють будь-яку волосистість і навіть світлу.

Чи небезпечна лазерна епіляція зони пахв?

Лазеротерапія не несе небезпеки, адже сьогоднішні пристрої дозволяють зробити її без шкоди для здоров'я. Але слід ретельно вибирати лікаря-косметолога та салон. Спочатку варто вивчити відгуки, уточнити, на якому устаткуванні працює косметолог.

Щоб не зіткнутися з ускладненнями після лазерної епіляції пахв, необхідно враховувати протипоказання. До них належить:

  1. Онкологія. За наявності злоякісної освіти майстер відмовить у проведенні процедури. Це пов'язано з тим, що не можна точно передбачити, як вона вплине на пухлину. Існує ризик прискорення поділу злоякісних клітин, що може призвести до метастазів. Тому краще не ризикувати своїм здоров'ям.
  2. Вагітність. Під час виношування плода у жінки змінюється гормональне тло, а це означає, що волосяний ріст на пахвах зможе посилитися. У результаті лазерна епіляція не призведе до бажаного результату. Крім цього, майбутня мама може переживати перед походом у салон, особливо якщо вирушає вперше на таку маніпуляцію. А будь-які переживання небажані під час вагітності.
  3. Порушення цілісності шкірного покриву. Якщо на пахвах є подряпини, ранки, візит до косметолога відкладається, оскільки підвищується ризик появи неприємних наслідків та больових відчуттів.
  4. Простудні захворювання, загострення хронічних патологій, прийом антибактеріальних ліків та інших сильнодіючих препаратів. Це тимчасові протипоказання.

Лазерна епіляція стає небезпечною для здоров'я, якщо клієнт не розповідає про свої захворювання та хвороби фахівця. Але якщо пацієнт відкритий, дотримувався рекомендацій, процедуру робить досвідчений лікар, використовуються інноваційне оснащення, тоді боятися нема чого.

Один із найкращих лазерних центрів в Україні, де використовуються найновіша апаратура 3Д, є “EpiLaser”. Тут працюють дипломовані фахівці з багаторічним досвідом роботи та бездоганною репутацією. Кожен бажаючий зможе отримати гладкі пахви без шкоди для організму. Плюс, у цій мережі пропонуються прийнятні ціни на епіляцію та постійно оновлюються акції.




Схожі новини

Коментарі