НОВИНИ ГРАД » Статті » Тепловізійні приціли Пульсар: сфера застосування
Купить тепловизионный прицел Пульсар: сфера применения
Читати grad.ua у  

Тепловізійні приціли сьогодні є затребуваними та необхідними, що пов'язано із повномасштабною війною в Україні. Раніше тепловізори були популярні у сфері туризму та полювання, а зараз допомагають вирішувати найскладніші військові завдання. Можна придбати тепловізійний приціл Пульсар для спостереження у складних умовах, виявлення людей та тварин за рахунок зчитування теплових хвиль. Монокуляри та біноклі бренду Pulsar допомагають у роботі пошуково-рятувальних команд, правоохоронних органів та пожежників.

Зчитування інфрачервоних хвиль на дальній відстані сприяє зниженню ризику під час виконання бойових завдань, прискоренню виконання ремонтних робіт при пошкодженні комунікаційних систем, швидкому виявленню постраждалих під час виконання пошукових та рятувальних операцій.

Тепловизионные прицелы Пульсар: сфера применения

За допомогою тепловізійних прицілів можна вивести на монітор дані про віддаленість об'єкта, його контури, а також визначити найбільш уразливі місця об'єкта завдяки їх підсвічуванню у певний колір.

На що звернути увагу при виборі тепловізора?

Якість та технічні характеристики тепловізорів впливають на ефективність вирішення поставлених завдань. Тому дуже важливо правильно підібрати пристрій для максимальної відповідності до вимог. Великий асортимент приладів https://grand-pulsar.com.ua/teplovizionnye-pricely дозволяє купити модель тепловізійного прицілу, що відповідає умовам та цілям використання у різних умовах.

Перед покупкою тепловізора слід звернути увагу на такі критерії:

  1. Діаметр об'єктива, який може змінюватись в межах 1,5 – 3,5 см. Велику міцність та прозорість сучасних моделей забезпечує покриття передньої лінзи германієм. При наявності в пристрої вбудованого ручного діоптрійного налаштування є можливість регулювати зображення, враховуючи проблеми із зором.
  2. Параметри корпусу: довжина, матеріал, розташування кнопок, захист від вологи.
  3. Характеристики акумулятора при роботі в різних температурних умовах: тривалість роботи без заряджання, ємність акумулятора і час до повної зарядки.
  4. Характеристики зуму, що дозволяють збільшувати та наближати об'єкти без втрати якості зображення.
  5. Дальність виявлення об'єктів. Існують різні варіанти приладів, що дозволяють виконувати завдання на відстані до 2300 метрів (наприклад, Pulsar Thermion 2 LRF XG50) або на відстані 1350 метрів (наприклад, Pulsar Thermion 2 XQ35 Pro).
  6. Можливості мультимедіа: наявність вай-фай, підключення до планшета або смартфона, віддалене керування пристроєм, можливості збереження відео.

Тепловизионные прицелы Пульсар: сфера применения

Переваги тепловізійних прицілів Пульсар:

  1. Тривалий термін експлуатації.
  2. Висока якість комплектуючих та складання.
  3. Можливість діоптрійного складання.
  4. Тривала робота без заряджання.
  5. Великий асортимент моделей із різною дальністю.
  6. Простота керування.
  7. Широкий функціонал.
  8. Ширококутні об'єктиви.

Таким чином, тепловізійні приціли торгової марки Пульсар дозволяють вирішувати різні військові та цивільні завдання у складних польових умовах. Великий вибір пристроїв дозволяє вибрати модель, яка максимально відповідатиме вимогам.




Схожі новини

Коментарі