НОВИНИ ГРАД » Статті » Чим відрізняється геймерське крісло від офісного?
Чем отличается геймерское кресло от офисного?
Читати grad.ua у  

Спеціальні крісла для ігор стають все популярнішими — їх купують навіть для офісу чи будинку. Робота за комп'ютером вимагає такої ж зосередженості та комфорту, як і напружені ігри, тому стильні та якісні крісла займають перші рядки рейтингів покупок.

Користь геймерського крісла

Довго сидіти в одній позі шкідливо організму. Це може спричинити викривлення хребта, защемлення нервів, проблеми з судинами. Проблеми виникають через підвищене навантаження на таз та спину, чого в нормальному активному стані бути не повинно. Якісне геймерське крісло створене з урахуванням цих проблем та допоможе зберегти здоров'я.

Під час розробки вивчають особливості організму, вплив певних поз для здоров'я, поширені геймерські захворювання. Інженери та лікарі враховують кожну дрібницю, щоб крісло було ергономічним та зручним. Однак перед покупкою врахуйте, що модель досить габаритна, тому потребує багато місця.

У виробництві використовуються матеріали високої якості, тому ігрові крісла є десятиліттями. Вони розраховані на підвищені навантаження та оснащені потужними газліфтами. Для оббивки використовують екокожу та нейлонові вставки - вони швидко випаровують вологу, тому на шкірі людини не з'являється висип.

Геймерское кресло

Офісне та геймерське крісло: різниця

Бюджетні варіанти ігрових крісел дорожчі за офісні, але не мають повного набору потрібних характеристик. Справжнє геймерське крісло порадує:

  • укріпленими роликами та хрестовинами для зменшення постійного навантаження на хребет - навіть при регулярних іграх по кілька годин постава залишиться правильною;
  • міцним каркасом з додатковими поперечками для фіксації положення;
  • декількома режимами регулювання висоти та положення – ви легко налаштуєте крісло під свій зріст та вагу;
  • багаторівневим налаштуванням положення спинки під комфортну позу;
  • поперековим валиком для підтримки хребта та м'язового корсету;
  • висувним підголівником для зниження навантаження на шию;
  • вставками із нейлонової тканини для швидкого випаровування поту;
  • анатомічними підлокітниками для підтримки ліктя чи руки цілком;
  • стильний дизайн з урахуванням сучасних тенденцій - геймерське крісло стає цікавим елементом інтер'єру.

Додатково дизайнери вигадують оригінальні рішення для підвищення ергономічності: наприклад, підставку для мишки, висувну поличку для ніг. У багатьох моделях можна опустити спинку паралельно підлозі, щоб відпочити між ігровими сесіями.




Схожі новини

Коментарі