НОВИНИ ГРАД » Статті » Одеситки перетворили місто на модну столицю

Одеситки перетворили місто на модну столицю

Читати grad.ua у  

Вільні та зухвалі красуні розгулюють Дерибасівською з далеких часів. Тут точно не зустрінеш однаково одягнених жінок. Місцеві городянки люблять виглядати ексклюзивно. Влітку вони прикривають декольте чудовими аксесуарами, а взимку ховаються в затишні кофти.

У дівчат особливим попитом користуються натуральна шерсть та ніжний трикотаж. Одеситки знаються на добротному одязі і замість дешевої синтетики воліють купити светр жіночий Туреччина пропонує величезний асортимент таких речей. Завдяки унікальному виробництву турецькі речі особливо якісні.

Одесситки превратили город в модную столицу

Як виготовляють вироби з пряжі?

Будь-який процес, пов'язаний із одягом, починається з дизайнерського ескізу. У ньому професіонали поєднують креатив із потребами соціуму. Екологічність, якість та комфорт – базові вимоги сучасного виробництва.

Під відмальовану колекцію відбувається підбір вовняних ниток. Потім в'яжеться експериментальний зразок, який серйозно тестують. Його стирають, сушать, прасують. Якщо все проходить гладко, пряжа заряджається у в'язальні машини. Верстати працюють за заданими комп'ютерними програмами, а процес контролює людина.

Чим унікальні турецькі вовняні светри?

Повіками в країні вирощують кіз та овець. Нині у Туреччині якість обробки вовни досягла ідеалу. Основа для трикотажу виходить неймовірно м'якою, без стороннього запаху. Для збереження форми мохер, начісування мериноса, навіть ніжну ангору комбінують з акрилом і віскозою. 

Країні притаманний культ гарного одягу. Серед теплих товарів переважають унікальні за властивостями светри:

  • вишукані, але водночас багаті;
  • зручні та оригінальні;
  • із цільним рівним полотном;
  • різноманітних кольорів та фасонів;
  • з винятковою красою візерунками.

Купити справжній турецький светр можна вдома у будь-який час. На сайті tt-turk.com представлені відомі бутіки та бренди. Гарантія є.

Поки йде посилка, є час подумати, куди податися в обновці. Чому б не піти на найближчий тиждень моди? Там точно буде черговий ексклюзив для гардеробу.




Схожі новини

Коментарі