НОВИНИ ГРАД » Новини моди » Golden Goose: мода для неординарних особистостей

Golden Goose: мода для неординарних особистостей

Читати grad.ua у  

Golden Goose - це одяг для пристрасних любителів моди, стилю та ексцентричності. У речах поєднується практичність, висока якість матеріалів та неординарність дизайну. Речі цього бренду ви можете замовити за посиланням https://invogue.ua/brand/49-golden-goose, одного з найбільших рітейлерів брендових речей в Україні — Invogue.

Golden Goose: мода для неординарных личностей

Як створювали речі: про історію Golden Goose

Коли на початку 2000-х пара молодих людей вигадала кілька ідей для одягу та взуття, у них не було ні досвіду, ні профільної освіти, ні теоретичних знань про шиття. Першу колекцію їм допомагав створити професійний кравець. Отже, історія бренду Golden Goose — це ще й про те, що не треба боятися, починаючи власну справу.

Завданням дизайнерів було випустити такий одяг, на якому можна було б розмістити фразу "Зроблено в Італії". Дозволено ставити таку мітку не всім. Найвища якість матеріалів, ідеальний крій та неймовірні задуми дизайнерів відкрили бренду двері у світ моди.

Знаковим став 2004 рік, коли Golden Goose випустив кросівки та ковбойські черевики зі штучно зістареним дизайном. Ця модель стала легендарною, саме з цим стилем distressed бренд вийшов на ринок США і підкорив модників світу.

3 причини купити одяг Golden Goose

Дизайнери досі створюють кожну колекцію, начебто кинувши самим собі виклик. В одязі поєднуються технічна сторона та незвичайне оформлення, досягти балансу у яких можуть лише професіонали. Декілька базових причин, чому вам потрібні речі Golden Goose:

  1. Неперевершений дизайн - якщо ви стежите за трендами сезону, то в повному обсязі їх пропонує цей бренд.
  2. Ручна робота – виробники досі підтримують ремісничі традиції італійської моди та роблять одяг вручну.
  3. Універсальність стилю — комбінувати одяг можна одночасно в романтичних, міських стилях і навіть у напрямі business.

Носити одяг від Golden Goose - це почуватися комфортно, одягатися практично та стильно. На таких стовпах ґрунтується філософія бренду.




Схожі новини

Коментарі