НОВИНИ ГРАД » Статті » Поради щодо експлуатації електросамокату
Советы по эксплуатации электросамоката
Читати grad.ua у  

Електросамокати стали популярними останнім часом. Вони зручні, швидкі та екологічні. Але як правильно експлуатувати електросамокат, щоб він прослужив довго і не підвів у невідповідний момент? У цій статті ми розповімо про кілька порад, які допоможуть вам використовувати трендовий транспортний засіб правильно та безпечно.

Купуйте тільки у перевірених магазинах

Перша та найважливіша порада – купуйте електросамокати лише у перевірених магазинах. Тільки в цьому випадку ви можете бути впевнені як товар. Перш ніж вибрати електросамокат, зверніть увагу на наступні параметри:

  • Потужність двигуна. Вона повинна бути достатньою для вашої ваги та типу дороги, якою ви будете їздити.
  • Місткість батареї. Вона має бути достатньою для вашого запланованого маршруту.
  • Максимальну швидкість. Вона має відповідати законодавству вашої країни.
  • Наявність гарантії. Це дозволить вам повернути товар у разі його несправності.

Заряджайте батарею правильно

Друга порада – заряджайте батарею правильно. Для цього необхідно дотримуватись інструкції з експлуатації, яка йде в комплекті з електросамокатом. Зазвичай акумулятор заряджають від 3 до 5 годин. Не заряджайте акумулятор на вулиці під час дощу або снігу.

Перевіряйте гальма перед кожною поїздкою

Третя порада – перевіряйте гальма перед кожною поїздкою. Це дуже важливо для вашої безпеки. Перевірте, як працюють передні та задні гальма. Якщо щось не так, зверніться до майстра.

Використовуйте захисний шолом та інші протиударні засоби

Четверта порада – використовуйте захисний шолом та інші протиударні засоби. Це також дуже важливо для вашої безпеки. Захисний шолом повинен бути міцно закріплений на голові, щоб не стрибнути під час руху. Крім того, ви можете використовувати захисні окуляри, рукавички та інші протиударні засоби.

Не перевантажуйте електросамокат

П'ята порада – не перевантажуйте електросамокат. Зазвичай максимальна вага, яка може витримати, вказується в інструкції з експлуатації. Якщо ви перевантажите електричний самокат, це може призвести до його поломки.

Не їздіть під час дощу чи снігу

Шоста порада – не їздіть на електросамокаті під час дощу чи снігу. Це може призвести до короткого замикання та поломки електросамокату. Якщо ви все ж таки вирішили їхати під час дощу або снігу, обов'язково захистіть електросамокат від вологи.

Дотримуйтесь правил дорожнього руху

Сьома та остання порада - дотримуйтесь правил дорожнього руху. Це також дуже важливо для вашої безпеки. Не їздіть на електросамокаті тротуарами та пішохідними зонами. Виконуйте швидкісний режим і не створюйте аварійних ситуацій.




Схожі новини

Коментарі