НОВИНИ ГРАД » Статті » Афіша Одеси: куди можна сходити
Афиша Одессы: куда можно сходить
Читати grad.ua у  

Одеса – перлина біля моря, що відрізняється неповторною атмосферою, затишними вуличками та своєрідним колоритом. Гумор, самобутня культура та краса морського горизонту – це далеко не всі визначні пам'ятки міста.

У місті відбувається безліч культурних подій, які завжди збирають безліч шанувальників музики, театру, стендапу та інших напрямів мистецтва. Основні події пропонує Афіша Одеси – ви можете відвідати концерти популярних виконавців сучасності, оперу, театр, музичну виставу та багато іншого.

Незважаючи на багато перешкод та складнощів, культурне життя Одеси не зупиняється, а розвивається. Особливо у весняно-літній період одеситів та гостей міста чекає безліч заходів, які здатні підняти настрій, занурити в атмосферу радості та подарувати незабутні враження.

Топ-6 концертів в Одесі

  1. Pianoboy – концерт, який стовідсотково варто відвідати. Сучасна українська музика, наповнена душею та стилем. На концерті можна буде почути не лише хіти, перевірені часом, а й нові композиції.
  2. Надя Дорофєєва – стиль та чуттєвість, сила та ніжність – усі ці емоції пронизують кожну нову пісню української виконавиці. Музика співачки поєднала безліч українців правдивістю та емоційністю.
  3. СКАЙ із новою концертною програмою «Напролом». На концерті звучатимуть відомі хіти гурту та нові композиції. Крім того, слухачі зможуть почути пісню, присвячену всім українцям та ЗСУ – «Напролом».
  4. SHUMEI – виконавець, який увірвався на українську естраду. Його концерти завжди збирають юрби шанувальників. Поринути у незабутню яскраву музичну атмосферу зможуть і одесити вже цієї весни.
  5. Христина Соловій – виконавиця з незвичайним голосом, чиї пісні відрізняються мелодійністю та тонкістю. У програмі будуть представлені нові композиції та перевірені часом топові хіти.
  6. Без обмежень – яскравість, сила та правда, які звучать у кожній пісні – те, чим привертає увагу колектив.

Це далеко не всі концерти, які будуть проведені навесні-літа цього року. Багато артистів планують провести свої концертні програми та порадувати одеситів якісною музикою.

Завітайте на концерти або подаруйте квиток своїм близьким та рідним. Адже яскраві емоції та незабутня енергетика живої музики здатні підняти настрій та наповнити енергією на довгий час.

Афиша Одессы

Яскраві події, які варто відвідати в Одесі

Концерти – це лише мала частина культурного життя перлини біля моря. У місті можна відвідати театральні та оперні вистави, спектаклі для найменших глядачів.

Дуже популярним напрямком зараз є стендап. В Одесі буде проведено гумористичні виступи найпопулярніших виконавців – Юрія Великого, Марії Войцеховської, Алли Волкової.

Наповнюйте повсякденне життя новими відчуттями від живих виступів музичних виконавців, акторів та гумористів. Це саме те, що допоможе кожному українцеві наповнитися енергією та відволіктися від буденних справ.




Схожі новини

Коментарі