НОВИНИ ГРАД » Статті » Яскраві культурні події у Жовтневому палаці
Жовтневий палац
Читати grad.ua у  

Київ – не тільки державна столиця України, це й культурна столиця, яка пропонує велику кількість заходів жителям та гостям міста. Сьогодні культура залишається вкрай важливою для кожного українця – вона об’єднує громадян, підіймає настрій та допомагає пережити складні часи.

Культурні заклади проводять безліч заходів різного спрямування, а одним із найбільш потужних серед київських концертних майданчиків є Жовтневий Палац, в якому відбуваються яскраві та незабутні концерти. Концерти, вистави, стендап – ви можете обрати захід, який буде надихати саме вас.

Попри всі складнощі та перешкоди, в Жовтневому палаці регулярно відбуваються масштабні та очікувані події. Окрім цього, частина коштів від обраних реалізованих проектів перераховується на потреби військовослужбовців, що є вкрай важливим в сучасних реаліях.


Які концерти можна відвідати в Києві взимку

Які концерти можна відвідати в Києві взимку

Зимовий період – один із найбільш казкових та містичних. Новорічні та різдвяні свята огортають своєю магією. Жовтневий палац пропонує відвідати святкові події, які гарантовано піднімуть настрій:

  1. Концерт Національного академічного духового оркестру України: «Легенди Голлівуду» та «Музика Джона Вільямса», під час яких звучатимуть хіти голлівудських композиторів. На сцені пролунають найвідоміші саундтреки до голлівудських фільмів, а на великому екрані буде відео-супроводження.
  2. Новорічний концерт «За п’ять годин до Нового року», під час якого Національний академічний оркестр народних інструментів відтворить на сцені найпопулярніші українські та європейські хіти для створення новорічного настрою та особливої атмосфери.
  3. Провокаційний концерт від відомого автора – Леся Подерев’янського, під час якого можна буде прослухати улюблені твори та нові п’єси.
  4. Концерт для дітей та дорослих «Різдвяний експрес», на якому прозвучать улюблені треки із новорічних та різдвяних мультфільмів.
  5. Концерт «Симфонія року», який поєднує різні музичні стилі – симфонічну музику, рок та оперу.
  6. Хореографічний концерт від ансамблю ім. Павла Вірського – яскраві костюми, святковий настрій та довершена хореографія.
  7. Концерти відомих виконавців – Олега Скрипки, гурта «СКАЙ» та Оксани Білозір для шанувальників української музики.
  8. Кавер шоу та трибьюти відомих виконавців – The Beatles Tribute, Адріано Челентано.

Це далеко не всі заходи, які проходитимуть взимку в МЦКМ. Ви можете без занепокоєння відвідувати події, що відбуваються в закладі, адже керівництво потурбувалось про відповідність проведення всіх концертів правилам безпеки.

Весняні концерти в Жовтневому палаці

Весна – період емоційного піднесення, який асоціюється зі створенням нового життя, розвитком та відновленням. Навесні відбудуться не менш яскраві культурні події в столиці України.

Одними із найяскравіших заходів, що проводитимуться весною, є концерт гуртів «Фрістайл» та «Діти Фрістайла», ювілейний концерт Євгена Дога та концертна програма «На долонях степу» від Петра Чорного.

Створюйте святковий настрій та надихайтеся з провідними українськими зірками культури. Музика, література, жарти – це саме те, що необхідно кожній людині для розвитку та наповнення свого життя любов’ю, щастям та позитивними емоціями.




Схожі новини

Коментарі