НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Чому слід обрати відпочинок в Одесі біля моря?
Чому слід обрати відпочинок в Одесі біля моря
Читати grad.ua у  

Перлина Чорного моря, столиця гумору та просто сонячне місто – Одеса заслужено вважається найпопулярнішим морським курортом України. Про те, куди сходити в Одесі влітку та на яких пляжах краще відпочивати, розповідаємо в цьому матеріалі.

Море в Одесі – найкращі пляжі

Одеса – колоритне місто, розташоване на узбережжі Чорного моря. Широкі пляжі, обладнані навісами, лежаками та роздягальнями, нічні клуби Одеси просто неба, літні тераси – все це приваблює сюди всіх шанувальників морського відпочинку.

Пляж «Ланжерон» – один з найпопулярніших серед туристів, тому що знаходиться максимально близько до центру. Навіть ті, хто не був в Одесі, впізнають його по набережній з фонтанами, розташованій поруч з дельфінарієм. Окрім великої кількості ресторанів та кафе, тут є дитячий майданчик, мотузковий парк.

Недалеко від «Ланжерону знаходиться наступний за популярністю пляж – «Відрадний». До нього також можна потрапити, спускаючись канатною дорогою з Французького бульвару.

Для тих, хто не дуже любить гучні клуби та метушню, але полюбляє відпочивати на літній терасі поруч з пляжем, підійде пляж «Дельфін» або пляж «13-а станція Великого Фонтану». А для любителів вечірок ідеальним варіантом стане пляж «Аркадія».

Якщо ви подорожуєте зі своїми хатніми улюбленцями, зверніть увагу на пляж «Собачій». Тут можна відпочивати разом з тваринками.

Та перш ніж обирати пляж та шукати, що цікавого в Одесі, варто подбати про житло. Оптимальним варіантом, який поєднує комфорт та бюджетну вартість, є подобове житло. Підібрати та забронювати квартири в Одесі подобово можна на сайті Doba.ua.

Цікаві місця в Одесі – куди піти погуляти літного вечора?

Не пляжами єдиними закохує в себе це місто. Окрім затишних набережних є чимало місць куди піти в Одесі погуляти влітку.

Приморський бульвар, де кожного дня грають та співають вуличні музиканти, Міський сад зі скульптурами, музичним фонтаном, ротондою та пам'ятником «Дванадцятий стілець», вулиця Дерибасівська з безліччю ресторанів з літніми терасами, одеські дворики, які донині зберігають особливу атмосферу цього міста. Побувавши в ньому раз, захочеться повертатися сюди знову і знову.

Але і це ще не все. Якщо забити в пошуці «що подивитись в Одесі» обов’язково випадуть такі локації як Одеський театр опери та балету, міська філармонія, Пасаж з розкішними бутиками, Потьомкінські сходи та пам’ятник Дюку де Рішельє, Морський торговельний порт, «Будинок з атлантами», Одеська колонада, Тещин міст, Плоский будинок, Воронцовський палац, ринок «Привоз». Всі ці місяця можна сміливо назвати візитними карточками міста.

Обираючи літні курорти, в Одесу варто приїхати обов’язково хоча б раз у житті. Але якщо ви вже тут були та шукаєте більш бюджетного відпочинку, зупинитись можна в сусідніх курортах: Чорноморську, Кароліно-Бугазі, Затоці. Зупиняючись на відпочинок в Чорноморську, приватний сектор – оптимальний варіант комфортно житла. Підібрати квартиру або будиночок на будь-якому курорті можна на сайті Doba.ua.

За матеріалами: https://doba.ua/ukr/




Коментарі