НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вивести бліх у собаки: ефективні засоби, щоб позбутися бліх
Как вывести блох у собаки: эффективные средства, чтобы избавиться от блох
Читати grad.ua у  

Щасливий і здоровий домашній вихованець – це головна із турбот власників собак. Іноді у домашніх тварин заводяться різні паразити – блохи, кліщі, глисти тощо

Існує безліч різних засобів, які допоможуть позбутися бліх у собак. Хорошим засобом від паразитів є Симпарика для собак – це препарати від паразитів від перевіреного та надійного виробника.

Що робити, якщо у собаки блохи

Якщо у вашого улюбленця з'явилися блохи, слід відразу почати лікування, щоб швидко позбутися проблеми. Крім лікування важливо надати тварині збалансоване харчування, яке підвищує імунітет і допомагає покращити стійкість тварини до різних захворювань.

Чи небезпечні блохи у собаки для людини

Поява бліх на вовняному покриві собаки може шкодити і людині, оскільки вони можуть переносити такі захворювання, що передаються людям:

  1. Бруцельоз;
  2. Гельмінтоз;
  3. Енцефаліт;
  4. Сальмонельоз;
  5. Туляремія.


Защита от блох

Найефективніший засіб від бліх для собак

Швидко позбутися паразитів можуть допомогти кошти в різних форматах – таблетках, краплях, шампунях, а також нашийники та інше. Слід звертати увагу на інгредієнти та діючу речовину у препараті.

Якість препарату і торгова марка, яка себе добре зарекомендувала –запорука швидкого одужання домашнього улюбленця.

Чи допомагає від бліх нашийник

Гарним засобом, який запобігає появі паразитів, виступає нашийник. Рекомендується купувати нашийник для тварини до зараження бліхами, оскільки це допоможе уникнути проблеми.

Якщо вихованець вже заражений бліхами, то краще вивести їх за допомогою інших засобів, а вже після цього купити нашийник як превентивний захід.

Як собаку позбавити від бліх за допомогою крапель

Краплі – це засіб від паразитів, що капають на холку тварині. Діюча речовина отруює бліх. Чому слід наносити краплі від бліх на загривок? Це єдине місце на тілі собаки, яке він не зможе вилизати. Завдяки цьому препарат не потрапить до організму домашнього улюбленця.

Як вивести бліх у собаки: шампунь

Ці засоби досить ефективні при зараженні вихованця бліхами. Шампунь допоможе знищити бліх за кілька разів використання засобу. При цьому краще вибрати комплексний підхід до вирішення проблеми та вибрати кілька коштів, попередньо отримавши консультацію фахівця.

Ще один дієвий засіб від бліх для собак: таблетки

Капсули та таблетки діють на бліх через кров. Діюча речовина проникає в кровотік, а потім потрапляє до організму паразита. Максимальна концентрація препарату в крові досягається через 3 години після прийому.

Блохи, кусаючи тварину, вживають отруту з кров'ю собаки, внаслідок чого помирають, не завдаючи жодної шкоди собаці.

Народні засоби

Народні засоби передбачають використання різних трав, відварів та іншого для позбавлення від шкідливих паразитів. Ефективність таких засобів не доведена, тому варто віддати перевагу препаратам, які рекомендують ветеринари.

Профілактика появи бліх у собак

Профілактика появи бліх у собак – це комплексний підхід до здоров'я тварини. Рекомендується стежити за чистотою вихованця – купати після прогулянок та оглядати шерсть на наявність паразитів.

Немаловажним є загальний стан здоров'я та відсутність інших захворювань, які знижують імунітет. Правильне харчування, збагачене вітамінами та мінералами та гігієна – основоположні здоров'я собак.




Схожі новини

Коментарі