НОВИНИ ГРАД » Статті » Український бренд Goldi: відгуки клієнтів про нові колекції

Український бренд Goldi: відгуки клієнтів про нові колекції

Читати grad.ua у  

Goldi - 1

Українські модні тренди різко змістили акценти. Гедонізм, декаданс, вінтаж, гранж поступилися місцем комфортному street style. Незалежний аналіз онлайн-медіа підтверджує: про нові колекції популярного бренду Голді відгуки винятково позитивні. Лімітовані лінії худі, світшотів, футболок з патріотичним принтом I'M UKRAINIAN, гербом, легендарною маркою та популярними мемами розбирають миттєво.

Історія українського бренду Goldi

Компанія під керівництвом Олега Червонюка понад 30 років активно впроваджує інновації. Голді — команда небайдужих, зухвалих та креативних українців.

Основна база компанії — льонокомбінат у місті Рівне; працюють також цехи у Хмельницькому, Шепетівці, Нетішині. Перший брендовий магазин відкрито у 2013 році. До повномасштабного вторгнення оновлення колекцій у магазинах проходило двічі на тиждень: покупка сезонної капсули з лімітованої серії захоплює шанувальників моди.

Goldi - 2

Чим відрізняється компанія Голді?

Більшість українських брендів використовує на 100% імпортну сировину: тканину, нитки, фурнітуру, лекала. Голді має повний цикл виробництва тканин та моделювання одягу:

  • переважно біорозкладна сировина;
  • власна текстильна та трикотажна продукція;
  • конструкторське бюро у Києві;
  • монобрендові бутики у більшості обласних центрів України;
  • інтернет-магазин.

Трикотажні унісекс та гендерні лінії, вбрання для дітей та тінейджерів, джинсові колекції: покупці легко збирають в Голді сезонні гардероби. Є все необхідне для прогулянок, шопінгу, неформального офісного стилю та подорожей.

Goldi — принципово екофрендлі компанія. З 2012 року бренд відмовився від газу: має власну котельню на біомасі, використовує сонячні панелі. Голландська установка зворотного осмосу підвищила якість фарбування тканин і забезпечує безпеку водних ресурсів України.

Goldi - 3

Чому клієнти обирають Голді?

Комфортний крій та продуманий функціонал кожної деталі — відомий стиль сезонних колекцій Goldi. Авторські лекала розраховані на європейський зріст і комплекцію: просторі рукава, широкий торс, довгі штани, висока посадка. М'який гігроскопічний трикотаж добре тримає форму, не розтягується, пропускає повітря. Компанія не використовує токсичні барвники, а термодрук принтованих написів витримує численні прання.

Популярні серед покупців чоловічі світшоти з високим коміром-капюшоном, футболки оверсайз, комфортні джинси та шорти. Футболки та худі з актуальними патріотичними принтами від Голді обирають українські політики, волонтери, бізнесмени, телеведучі, блогери.

Концепція бренду: покупці на одній хвилі з авторами колекцій. Дітлахам і дорослим подобаються популярні персонажі аніме та графіті. Актуальний декор, трендові кольори, максимальний комфорт — відгуки покупців про нові колекції Голді підтверджують високий клас компанії.




Схожі новини

Коментарі