НОВИНИ ГРАД » Статті » Як замовити чохли оптом із гарантією якості

Як замовити чохли оптом із гарантією якості

Читати grad.ua у  

Чохол — один із найпопулярніших аксесуарів для смартфона, який не тільки захищає його від побутових пошкоджень, а й прикрашає, виділяючи пристрій серед аналогів та підкреслюючи стилістичні уподобання власника. Тому в асортименті будь-якого магазину електроніки, де є смартфони, є й чохли для них, адже для власника бізнесу це просто і вигідний спосіб підняти продажі, збільшити свій прибуток, а також допомогти покупцеві, захистивши його пристрій, і тим самим завоювати його лояльність.

А одним із найпопулярніших смартфонів є, звичайно, iPhone, тому чохли для нього найбільш різноманітні як за дизайном, так і за функціональними характеристиками.


Чехлы на айфон

Щоб замовити оптом чохли на айфон, власнику бізнесу потрібно визначитися з асортиментом та знайти постачальника. Ці два моменти однаково важливі, щоб товар був затребуваний серед покупців, і вони знову хотіли зробити покупку тут.

Важливо враховувати свою цільову аудиторію. Для тих, хто любить класику, ідеальним вибором стануть однотонні кольорові чохли з преміум-силікону з пластиковою основою або повністю прозорі аксесуари з термополіуретану. Також популярним вибором є чохли з виробленої шкіри із металевими кнопками. Виробники оснащують свої аксесуари магнітом MagSafe, який посилює фіксацію смартфона на тримачах та прискорює бездротову зарядку.

Лінійки чохлів від популярних брендів, таких як Melkco, Puloka, Bling World, WAVE, Baseus стануть чудовою основою асортименту для магазину, оскільки поєднують чудовий зовнішній вигляд з бездоганною якістю матеріалів та виготовлення.

  • у прозорому чохлі видно кожну витончену деталь та фірмове яблуко;
  • протиударні чохли брутальні і практичні, з ними пошкодження байдуже;
  • творчі радують око креативним оформленням, яке включає принти, аплікацію стразами, залиті в матеріал блискітки або навіть рідина, що вільно перетікає всередині чохла, з гліттером;
  • авторські дизайни та мерч популярних медіафраншиз - вибір шанувальників нестандартних виробів.

Потрібно також пам'ятати, що продукти з різних матеріалів мають і різні властивості, які можуть вплинути на намір клієнта зробити придбання:

  • силіконові чохли надовго залишаться яскравими та естетичними;
  • накладки та книжки з натуральної/екошкіри роблять пристрій благородним, елегантним, а також приємним на дотик;
  • основа із міцного пластику надає аксесуару довговічність;
  • металеві накладки та бампери стійкі до фізичного впливу та надійно захищають смартфон.

Вибираючи постачальника для замовлення чохлів оптом, варто звернути увагу насамперед на умови доставки та гарантії. Зверніть увагу, чи захищають вас умови співробітництва дистриб'ютора від заводського шлюбу, який може зустрітися у будь-якому товарі. Крім того, перегляньте фотографії товару на сайті та в каналах новин постачальника — вони можуть дати вам уявлення про якість продукції, яку ви отримаєте. Якщо фотографій на сайті немає або вони поганої якості - це привід задуматися, а що ви отримаєте з доставкою. Обов'язково поговоріть з представником постачальника про умови повернення, щоб бути готовим до будь-якої форс-мажорної ситуації.

Намагайтеся замовляти у компаній, які давно є на ринку. Насамперед, це означає, що вони чесно та успішно працюють, користуються довірою клієнтів. Крім того, співробітники таких фірм добре знаються на своїй справі і завжди можуть дати корисну консультацію або просто хорошу пораду.




Схожі новини

Коментарі