НОВИНИ ГРАД » Статті » Венчурні інвестори роблять значні ставки на криптовалюту
Венчурные инвесторы делают значительные ставки на криптовалюту
Читати grad.ua у  

Венчурні капіталісти (ВК) інвестують у компанії, які займаються блокчейном та цифровими валютами, темпами, які, як очікується, перевершать торішній рекорд, незважаючи на те, що криптоіндустрія знаходиться в криптозимі.

У своїх останніх публікаціях про блокчейн-індустрію PitchBook повідомив, що у першій половині року венчурні інвестори вклали у ці компанії понад 17 млрд доларів. В результаті обсяг інвестицій перевищить торішній рекорд у 26,9 млрд доларів, що робить ситуацію кращою та сприятливішою для біткоїну та підприємств.

Тим часом ми пропонуємо вашій увазі криптовалютний обмінник Cryptex. Платформа має широкий спектр корисних інструментів та зручний інтерфейс, що дозволяє миттєво здійснити угоду у будь-який зручний момент. Ви можете купити біткоїн на майданчику Cryptex за вигідною вартістю без довгої реєстрації та підтвердження своєї особи.

Багато венчурних компаній мають значні суми у своїх криптопортфелях, оскільки вони, як і раніше, впевнені в основній технології криптовалют, деякі навіть вважають за краще ігнорувати загальну перспективу. Проте, лише деякі інвестори настільки оптимістичні перед криптовалютного обвалу ринку.

Підприємства здригнулися, коли загальна ринкова вартість криптовалюту впала майже на дві третини до $1 трлн. Найбільша американська біржа Coinbase Global та платформа NFT OpenSea – лише дві з багатьох, яким довелося звільнити сотні співробітників.

Північна Америка, яка тривалий час була гарячою точкою для венчурних угод, знову стала центром активності: за шість місяців по червень обсяг угод склав близько $11,4 млрд. порівняно з $15,6 млрд. за весь минулий рік.

Ці цифри контрастують із загальною активністю венчурних інвесторів у США, де обсяг угод у першому півріччі знизився до 144,2 млрд доларів із 158,2 млрд доларів за аналогічний період минулого року, оскільки макроекономічні умови та ринкові потрясіння охолодили інвестиції.

Румі Моралес, директор з інвестицій Digital Currency Group, великого американського криптоінвестора, сказав, що ці дані відображають дедалі сильнішу віру в криптовалюти та блокчейн.

Раніше існував екзистенційний ризик, що вся індустрія просто зникне, і все це було мрією. Нині це вже не так.

Минулого року криптовалюти стали активно використовуватися як інвестиційний інструмент, а використання блокчейну також набирає обертів - навіть якщо революційні зміни, обіцяні цією технологією таким галузям, як фінанси та сировинні товари, залишаються недосяжними.

Серед найбільших криптовалютних угод у США у 2022 році: $400 млн, залучених американським підрозділом криптобіржі FTX у січні; раунд залучення коштів у розмірі $450 млн розробником блокчейну ConsenSys у березні; і $400 млн, залучених емітентом стейблкоїнів Circle місяцем пізніше.

У Європі також спостерігається висока активність: у першому півріччі обсяг венчурних інвестицій становив $2,2 млрд.




Схожі новини

Коментарі