НОВИНИ ГРАД » Статті » Що символізує кільце як корони?

Що символізує кільце як корони?

Читати grad.ua у  

Кільце-корона — універсальна прикраса, яка популярна у чоловіків та жінок. Його із задоволенням носять люди різного віку та соціального статусу. Кільце у вигляді корони https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/tip_izdeliya:korona/ сьогодні нерідко використовують у вигляді обручки. У ювелірному будинку Золотий Вік покупці регулярно запитують цей вид прикрас під час підготовки до весілля. У моду цей перстень увійшов недавно, але вже встиг обрости легендами і різними тлумаченнями.

Який сенс вкладають у прикрасу у вигляді корони

Корона — символ влади, ознака приналежності аристократії. Її носили не лише королі та королеви, а й інші вельможі: барони, маркізи, віконти, графи тощо. У різних країнах існували свої поняття, кому дозволяється мати такий оригінальний аксесуар. Кільце як корони в середні віки було дуже поширеним. Популярність цього ювелірного виробу прийшла вже в наш час. Його батьківщиною прийнято вважати Ірландію, де прикраса символізувала дружбу та відданість. Іноді у формі корони виготовляли обручки. Згодом мода поширилася на решту Європи. Сьогодні корона на пальці може означати:

  • сімейний статус людини;
  • приналежність до аристократичного роду;
  • любов до оригінальних прикрас і т.д.

Такі прикраси обирають творчі та креативні люди, які люблять виділятися.

Як правильно носити кільце-корону

Як правильно носити кільце-корону

Кільцем-короною сьогодні все ще можна здивувати. Існують правила, що дають змогу гармонійно вписати прикрасу в образ, зробивши її природним продовженням вашого стилю:

  1. Зубці повинні дивитися у бік кінчиків пальців.
  2. Допускається носіння двох корон відразу — вони ніби переплітаються пелюстками одна з одною.
  3. Вдягають виріб на великий, безіменний або вказівний палець.
  4. Золоті моделі, прикрашені коштовним камінням, варто використовувати на урочистих заходах.
  5. Для повсякденного життя оптимальним варіантом буде кільце з мінімальною кількістю вставок.

На сайті ювелірного будинку Золотий Вік представлений великий вибір прикрас із різних матеріалів та для різних цілей: від освідчення в коханні до символу вічної дружби. Кільце у вигляді корони — оригінальний виріб, що сьогодні в моді. Його носять не лише багаті та володіючі владою, а й прості люди з гарним смаком та розумінням краси сучасної ювелірної продукції. Вибираючи кільце-корону, продумайте заздалегідь, з чим його носитимете і наскільки зручною буде така прикраса.




Схожі новини

Коментарі