НОВИНИ ГРАД » Статті » Aimak - професійна техніка комп'ютера чи розваг
Аймак – профессиональный компьютер или техника для развлечения
Читати grad.ua у  

Компанія Apple не перестає дивувати та радувати своїх шанувальників технологічними новинками. Навіть найвибагливіші користувачі можуть вибрати в асортименті яблучної продукції модель, яка повністю задовольнить їхні вимоги.

Сьогодні багато хто дискутує на рахунок особливостей та переваг Аймак, який привертає до себе дедалі більшу увагу серед любителів продукції корпорації. Новий пристрій – це моноблок, який характеризується компактністю і водночас великим екраном 24 дюйми.

Одним із головних питань щодо пристрою є спектр функціональних можливостей гаджету. Чи підійде моноблок для професійного використання, чи це гаджет тільки для побутового використання. Однозначної відповіді на це питання немає, оскільки кожен користувач має свої вимоги до техніки.

При цьому в самій назві моноблока відсутня приставка Pro, що говорить про обмежений функціонал. Слід також зазначити, що пристрій має й низку переваг, про які варто обов'язково згадати.

У чому переваги Imac:

  1. Компактність. Це один із найбільш помітних плюсів Аймак. Відсутність проводів та різних елементів дозволяє заощадити робочий простір. Крім того, Ви можете розмістити гаджет у будь-якому місці, адже для роботи необхідно просто під'єднати його в розетку. У комплектації до техніки йде лише один шнур.
  2. Якісний та великий екран. Габарити пристрою практично такі самі, як і в минулої моделі. При цьому попередній дисплей був значно меншим, ніж новий. Так, у старої моделі діаметр екрану – ndash; 21,5 дюйми, а у нової – 24 дюйми
  3. Комфорт роботи. Це з тим, що під час роботи пристрій мало нагрівається. Також під час експлуатації гаджета практично немає шуму, що не відволікає від роботи.
  4. Стильний дизайн. Простота та елегантність – привертають увагу багатьох користувачів. Ця модель впишеться в будь-який інтер'єр, тому є дуже цікавим рішенням для любителів гармонійності та естетики.
  5. Помірна вартість. Цю модель зможуть дозволити собі багато користувачів, оскільки її ціна значно нижча, ніж у професійних комп'ютерів яблучної корпорації.

Незважаючи на всі переваги пристрою, слід зазначити і недоліки, які важливо враховувати при виборі пристрою для роботи або розваги.

Одним із суттєвих недоліків гаджета є відсутність слотів та портів. У моноблока відсутні входи для карток SD, а також немає можливості підключити USB кабель. Така особливість дуже важлива при роботі, оскільки без флешки не багато хто поки що може обійтися.

Відсутність дискретної графіки, що дуже важливо під час вирішення професійних завдань. Також цей недолік буде помітний любителям відеоігор. І про нагрівання – відсутність нагріву позитивно відбивається на процесі роботи з пристроєм, при цьому значно знижує працездатність моноблока.

Система Аймак влаштована таким чином, що нагрівання запобігає системі комп'ютера. У такій ситуації пристрій не може працювати на повну потужність, що значно знижує його продуктивність.

Аймак – профессиональный компьютер

Отже, новенький Аймак – це гарний та стильний пристрій, який більшою мірою підійде для повсякденного використання. При цьому для вирішення професійних завдань гаджет поки що не дотягує.

Вартість, дизайн та великий екран дозволяють по-справжньому оцінити поєднання якості та демократичності в ціні. А любителям професійних пристроїв краще все-таки придбати потужніші та функціональніші комп'ютери та ноутбуки від компанії Apple.




Схожі новини

Коментарі