НОВИНИ ГРАД » Статті » Вибираємо ідеальний диван від INTERIA: основні критерії та рекомендації
Заказать диван Интериа для создания комфорта и уюта
Читати grad.ua у  

Облаштування квартири, будинку чи офісу – важливий момент, який потребує особливої ​​уваги до деталей. Правильно підібрані меблі та декор допоможуть створити стильний інтер'єр та забезпечити максимальну зручність.

Диван – це практично незамінний елемент інтер'єру, який може виконувати кілька функцій одночасно. Наприклад, можна замовити диван можна як спальне місце для невеликої квартири або для гостей, а також для облаштування вітальні, кухні або передпокою.

Студія Інтеріа пропонує зручні, стильні, ергономічні та практичні дивани на будь-який смак та за різними цінами. Можна придбати готову модель або замовити варіант під індивідуальний дизайн.

Різновиди диванів від студії INTERIA

На сучасному ринку представлено безліч моделей та видів диванів, залежно від розміру, матеріалу оббивки, стилю та функціоналу.

Залежно від розмірів можна виділити такі види диванів:

  1. 1-2-місний - невеликий диван, який підійде для маленьких кімнат, передпокою або офісу.
  2. Диван на 3-4 місця середніх розмірів буде добрим варіантом для просторих приміщень або сімей з дітьми.
  3. Великогабаритні дивани великих розмірів можуть стати чудовою відпочинковою зоною для великої компанії.
  4. Дивани ХХL підійдуть для великих будинків та котеджів; їх можна розмістити у вітальні чи обідній зоні.

Крім розмірів, дивани відрізняються за функціоналом. Наприклад, розкладні дивани можуть замінити повноцінне ліжко. Такий варіант ідеальний для невеликих квартир, де незручно встановлювати велике ліжко.

Выбираем диван

Дивани з місцем зберігання допоможуть заощадити місце в приміщенні. У спеціальні відсіки можна скласти постільну білизну, подушки, ковдри та інші предмети побуту.

Котеджі та приватні будинки дозволяють обіграти розмістити об'ємні дивани та цікаво обіграти інтер'єр. Для обстановки великих та просторих віталень рекомендується купити сучасний модульний диван, який підкреслить вишуканість вашого будинку. Такі варіанти зручні, практичні та елегантні. Модель меблів можна підібрати в залежності від ваших побажань та уподобань.

Рекомендації щодо вибору дивана

Найчастіше меблі для дому чи офісу купуються ні на один-два роки, а на триваліший період часу. Тому слід ретельніше підійти до процесу вибору.

Основні критерії вибору дивану

  • призначення;
  • розмір;
  • оббивка;
  • дизайн.

Головний критерій вибору дивана – це його призначення. Якщо ви вибираєте модель для спального місця, важливо звернути увагу на матрац і механізм складання.

Розмір дивана краще визначити, вибравши місце для установки. Визначаючи габарити меблів, слід врахувати ваше зростання і порожній простір у приміщенні. Крім довжини дивана, важливо врахувати і його глибину, розміри у складеному та розкладеному вигляді.

Матеріал оббивки не менш важливий при доборі меблів. Якщо у вас є маленькі діти або тварини, то варто віддати перевагу міцнішим матеріалам темних відтінків.

Вибір дизайну дивана залежить від особливостей інтер'єру приміщення та особистих уподобань. Диван може бути сам собою родзинкою приміщення, а може стати відмінною основою для того, щоб обіграти його декором. У другому випадку підійдуть однотонні моделі диванів без зайвих елементів.

Вибираючи диван, краще не робити поспішних рішень, а ретельно продумати кожну деталь. Це дозволить підібрати ідеальний та комфортний диван, який прослужить вам довгі роки.




Схожі новини

Коментарі