НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Міжкімнатні подвійні двері – гарантія якості
Межкомнатные двойные двери – гарантия качества от Маркет двери
Читати grad.ua у  

Міжкімнатні двері – важлива частина інтер'єру квартири, приватного будинку, заміського котеджу, офісу та будь-якого іншого виду приміщень. Крім естетики та дизайну міжкімнатні двері виконують інші важливі функції. розмежовують приміщення між собою, відокремлюючи внутрішній простір квартири. Кращий асортимент дверей онлайн в Україні від магазину Маркет дверей: ви можете вибрати міжкімнатні подвійні двері (двостулкові) на будь-який смак та бюджет.

Внутрішні двері допомагають створити шумоізоляцію, підвищуючи рівень комфорту спільного проживання чи спільної роботи. Мережа магазинів дверей Маркет двері пропонує величезний вибір якісних міжкімнатних дверей. В асортименті представлено понад 5000 моделей міжкімнатних дверей. різного кольору, матеріалу, параметрів, дизайну та стилістики.

Також на сайті ви можете підібрати вхідні двері, тому що в каталозі понад 1000 моделей вхідних дверей. Більш детально ознайомитися з продукцією магазину ви можете на сайті або в офлайн-магазині – зараз працює 8 торгових точок у Києві та Київській області.

Наші фахівці допоможуть підібрати оптимальні двері – внутрішні або вхідні. Також компанія надає послуги з доставки та встановлення дверей у багатьох містах України.

Рекомендації, як вибрати двостулкові міжкімнатні двері

Подвійні міжкімнатні двері вибираються залежно від особливостей приміщення, смакових уподобань клієнта, а також технічних параметрів виробу. Перед вибором міжкімнатних дверей рекомендуємо звернути увагу на такі характеристики дверей:

  1. Матеріал покриття – це може бути фарба, ПВХ плівка або шпон.
  2. Матеріал наповнення виробу – дерев'яний каркас та плити МДФ; МДФ плити на каркасі; стільникове або фільончасте наповнення.
  3. Колір виробу: білі, коричневі, сірі, медові, світло-сірі або темно-сірі.
  4. Дизайн: зі скляними вставками, вітражами чи без скла.
  5. Призначення: для спальні, коридору, вітальні, кухні, ванної кімнати, гардеробу та інше.
  6. Ступінь шумоізоляції: низька, середня або висока.

Також слід уточнити габарити дверей. Якщо ви вибираєте двері на момент ремонту або будівництва приміщення, то можна зробити дверний отвір будь-якого розміру, для створення комфортних умов.

Призначення дверей – це важливий аспект, який слід враховувати під час встановлення дверей. Це пов'язано із зовнішнім виглядом дверей, а також функціональними особливостями. Так, двері у ванну або туалет будуть стійкішими до впливу зовнішніх факторів, таких як волога та пара.

Межкомнатные двойные двери

Найкращі виробники міжкімнатних дверей

На сучасному ринку представлено багато виробників міжкімнатних дверей. Іноді буває складно визначити, продукцію якого виробника найкраще придбати.

На сайті market-dveri.ua ви можете придбати продукцію перевірених та надійних торгових марок:

  • Korfad;
  • Leador;
  • Новий стиль;
  • Omega;
  • Terminus;
  • Тато Карло;
  • НСД Двері.

Представлені торгові марки добре зарекомендували себе на ринку вхідних та міжкімнатних дверей. Продукція зазначених брендів відрізняється за зовнішнім виглядом, вартістю та функціональністю.

Створюйте комфорт та затишок у будинку чи офісі, встановлюючи якісні та надійні двері. Маркет дверей – це міцність, відмінна шумоізоляція та стильний дизайн за прийнятною ціною.




Схожі новини

Коментарі