НОВИНИ ГРАД » Статті » На що потрібно звернути увагу, коли прибирання приватного будинку виконується професійними клінерами
уборка частного дома
Читати grad.ua у  

Без регулярного прибирання будь-яке житлове приміщення втрачає шарм свого дизайну та заповнюється сміттям. Через товстий шар пилу неможливо розглянути красу меблів, а ковролін усеяний крихтами перетворюється на розсадник мікробів.

Принадність нашого часу в тому, що весь хаос у кімнатах не обов'язково прибирати самостійно. Досить скористатися професійним клінінгом та оформити заявку на сайті клінінгової компанії https://mister-cleaner.com.ua/ru/uborka-domov/. А щоб бути впевненим у належній якості виконаних робіт, зверніть увагу на наступні моменти.

Технічне забезпечення клінерів та тип миючих засобів

Надійна клінінгова компанія дбає про повне оснащення своїх фахівців сучасними видами мючої техніки. Бригада майстрів приїжджає на об'єкт з повним арсеналом обладнання, інвентарю та необхідною побутовою хімією. Причому миючі засоби мають бути професійного рівня, від перевірених світових брендів та мати сертифікати безпеки.

Наявність спеціалізованої апаратури дозволяє:

  • виконати клінінг будинку швидко, без шкоди для якості робіт;
  • дбайливо очистити навіть делікатні поверхні (хромовані деталі, лаковані елементи, мармур);
  • видалити складні та старі плями, сторонні запахи.

Замовнику необхідно лише надати доступ до води та забезпечити можливість підключення техніки до електрики.

Перелік процесів, що входять до стандартного пакету послуг “прибирання приватного будинку”

Вираз: “Ми наведемо лад у Вашому домі” звучить надто розмито. Важливо уточнити всі нюанси цієї послуги: які кімнати будуть очищені, чи проводиться вологе прибирання та в якому обсязі.

Фахівці компанії Mister Cleaner обов'язково:

  • виконують знепилення та збирання павутини з усіх поверхонь кімнати, починаючи з верхніх ярусів меблів і закінчуючи підлоговими покриттями;
  • за допомогою промислового пилососа забирається пил із поверхні м'яких меблів, ковроліну, інших текстильних елементів декору;
  • поліруються дзеркальні та скляні поверхні: дзеркала, декоративні перегородки та вставки;
  • знежирюються робочі зони на кухні, а також фасади гарнітура;
  • проводиться збирання пилу з корпусів побутової техніки;
  • за допомогою дезінфікуючих засобів видаляються забруднення із сантехніки у ванній кімнаті, санвузлі, кухні;
  • кахель очищається від лужного нальоту та інших видів забруднень.

Як додаткова послуга, паралельно може бути проведена хімчистка ковроліну вдома. Це заощадить масу Вашого часу і дозволить повернути своєму підлоговому покриттю колишню красу.

химчистка ковролина на дому

Детально про послугу хімчистки можна дізнатися за посиланням https://mister-cleaner.com.ua/ru/khimchistka-kovrolina/ або у менеджерів компанії. Дозвольте собі розслабитись у свій вихідний, а про чистоту будинку нехай подбають фахівці.




Схожі новини

Коментарі