НОВИНИ ГРАД » Муніципалітет Одеси планує завершити відновлювальні роботи ЖК «Тірас» найближчим часом

Муніципалітет Одеси планує завершити відновлювальні роботи ЖК «Тірас» найближчим часом

Муніципалітет Одеси планує завершити відновлювальні роботи ЖК «Тірас» найближчим часом
Читати grad.ua у  

Перед вихідними у житловому комплексі «Тірас», який постраждав 23-го квітня від ракетного удару, відбулася спільна акція міської влади та «Червоного хреста». Мешканцям постраждалої секції вручили сертифікати на побутову техніку.

Дмитро Рябов жив на третьому поверсі тієї секції, куди якраз і потрапила російська ракета. Чоловік розповідає, що від квартири після прильоту не лишилося ні стін, ні стелі, ні підлоги. Каже, що цей сертифікат допоможе під час майбутнього облаштування житла – коли будівлю відновлять.

Депутат міськради Дмитро Танцюра наголошує, що досвід Одеси – вирішувати всі нагальні питання спільними зусиллями городян та влади – сьогодні допомагає досягти суттєвих результатів і у вирішенні у тому числі всеукраїнських проблем. Адже робота з надання всебічної допомоги переселенцям та функціонування служб та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста, – не зупиняється ні на хвилину.

Відновлювальні роботи в ЖК «Тірас» мають масштабний характер. Великі роботи будуть завершені протягом місяця.

Після завершення глобальних відновлювальних робіт, мешканці зможуть розпочати ремонт своїх квартир. І тут так само одесити не залишаться віч-на-віч зі своїми проблемами - кажуть чиновники.

Нагадаємо, що ЖК «Тірас» став фактично першим житловим об'єктом в Одесі, який постраждав від російського обстрілу. Внаслідок удару напередодні Великодня загинули семеро людей, ще 18 отримали поранення.




Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: