ГРАД » Новости компаний » Підвісні стелі – найкращий вибір для затишного інтер’єру
Подвесные потолки – лучший выбор для уютного интерьера
Читать grad.ua в  

Підвісні стелі – це конструкції на основі гіпсокартону та алюмінієвих профілів, доповнена декоративними елементами з інших матеріалів. Така конструкція закріплюється на базовій стельовій плиті та стінах приміщення. При цьому конструкції не відрізняються складністю монтажу, різноманітні за матеріалами та кольоровими рішеннями, дозволяють приховати комунікації та отримати бездоганну поверхню у разі дефектів базових плит.

В якості матеріалів для підвісних стель можуть використовуватися метал, алюміній, пластик, гіпсокартон, дерево, акрилове скло, мінеральне волокно. База будівельних матеріалів Куб https://kub.kh.ua/podvesnoy-potolok/ пропонує великий вибір матеріалів для підвісних стель. Фактури стелі можуть бути матовими та глянсовими. Останні краще відбивають світло, але потрібно бути акуратнішими в приміщеннях на сонячній стороні, щоб уникнути відблисків.

Види та дизайн підвісних стель

Пропонується два основних різновиди підвісних стель. Перший – це суцільний представлений листами гіпсокартону, розміщених на каркасі. А другий – модульний варіант, представлений окремими елементами.

З точки зору дизайну, стелі можуть мати різноманітний вигляд та оздоблення. Магазини мережі будівельних матеріалів Куб https://kub.kh.ua/ пропонують підвісні стелі різного дизайну, фактури та покриття, вибір яких залежить від особливостей інтер’єру, а також призначення приміщення.

Серед найбільш популярних дизайнів підвісної стелі можна виділити:

  1. Класика. При оформленні інтер'єру в класичному стилі віддайте перевагу підвісним стельовим конструкціям з простими формами, матовою поверхнею і приглушеними тонами.
  2. Сучасний. Напрям дизайну, спрямований на привернення уваги та виражений стиль. Тут вітаються проекти зі складною архітектурою та геометрією. Поєднання ярусів, різних геометричних форм – квадратів, сфер, що складаються в незвичайні композиції та виконані в чистих базових кольорах – така основа сучасного стилю.
  3. Хай тек. охочих створити неординарне інтер'єрне рішення підійдуть стельові конструкції з чіткою геометрією та вираженою футуристичністю. Це можуть бути як прості за формою та виконанням, так і складні дизайнерські рішення з грою матеріалів та підсвічування.
  4. Лофт. Девіз «горищного» лофта – свобода та багато простору. Тут активно поєднується природне освітлення та велика кількість світильників. Такі конструкції поєднують натуральне дерево, метал, пластик та скло.

Підвісна стеля – це оптимальне рішення, коли потрібно приховати дефекти стельової плити та верхньої частини стін. Конструкція нівелює похибки, при цьому стане основою створення естетичного та функціонального результату.

Будівельні матеріали для встановлення підвісної стелі

Для встановлення підвісної стелі потрібно підготувати всі необхідні матеріали – плити для підвісної стелі, кріплення, дюбеля та профіль для стелі. Окрім цього під час ремонту часто використовуються різноманітні лісо- та пиломатеріали https://kub.kh.ua/leso-pilomaterialy/osb-i-qsb/ - це можуть бути вологостійкі плити OSB та QSB.

Якість будівельних матеріалів відіграє надважливу роль під час ремонтних та будівельних робіт. Тому слід дуже ретельно підходити до вибору цих матеріалів. Замовляйте плити для підвісної стелі та інші види будівельних матеріалів тільки у перевірених продавців.




Похожие новости

Комментарии