ГРАД » Новости моды » Ідеальні сукні від українського виробника Gepur
Ідеальні сукні від українського виробника Gepur
Читать grad.ua в  

Жіночі сукні дозволяють підкреслити особливість кожної дівчини та жінки, створити ніжний та яскравий образ, щоб виглядати неперевершено у будь-якій ситуації. Сьогодні сукня – це не святковий елемент гардероба, який можна вдягнути лише на урочисту подію або свято.

Наявність великої кількості моделей та дизайнів жіночих суконь на сучасному ринку відкриває можливості підібрати одяг на кожен день. Це може бути гарна сукня для побачення, строга модель для офісу, легкий сарафан для прогулянки, елегантна вечірня сукня для театру, святковий варіант для дня народження, яскраві моделі для вечірок або ніжні та жіночні сукні для весілля.

Деякі сукні є базовими, тому вони відмінно підійдуть як на кожен день, так і для особливої події, в залежності від аксесуарів та взуття. Наприклад, базова чорна сукня буде виглядати строго з класичним взуттям та без додаткових аксесуарів, а якщо додати цікаві прикраси та яскравий жакет – можна створити образ для театру чи походу у кіно.

Асортимент суконь від Gepur

Асортимент суконь від Gepur

Український виробник Gepur пропонує великий вибір жіночих суконь на будь-який смак. В асортименті представлені актуальні моделі цього сезону:

  1. Ніжні та романтичні моделі з квітковим принтом.
  2. Варіанти асиметричного крою для прихильників яскравого та оригінального стилю.
  3. Легкі та вільні сукні-бохо.
  4. Вишукані та жіночні сукні-бюстьє.

В наявності моделі різного крою та довжини – для дівчат будь-якого зросту та типу фігури. Варіанти з розрізом підкреслять красу ніг, а сукні з декольте – створять яскравий акцент. В залежності від сезону, Gepur пропонує літні та зимові моделі суконь, які стануть основою вашого гардероба. В каталозі магазину можна знайти варіанти різного кольору – ніжні білі, витончені сині, класичні чорні, яскраві червоні, ніжні пастельні, з оригінальним принтом.

Як обрати сукню

Як обрати сукню: поради стилістів

Обираючи сукню, важливо звернути на такі особливості, як тип фігури, зріст та призначення. Дівчатам з пишними формами варто звернути увагу на моделі А-силуету, варіанти зі спідницею-кльош або із запахом. Струнким дівчатам підійдуть моделі з відкритими плечима та сукні-футляри.

Щодо довжини, то високим дівчатам пасують короткі і довгі сукні, а дівчатам середнього зросту будуть пасувати моделі максі та міді.

Призначення сукні не менш важливе при виборі сукні. Важливо продумати, куди ви будете вдягати одяг та з якими прикрасами / взуттям комбінувати. Доцільно оцінити свій гардероб – взуття, прикраси, сумочки, щоб підібрати модель, яка стане гарним доповненням вашого гардероба та підкреслить ваш стиль.

Сукні Gepur:

Сукні Gepur: переваги та особливості

  • висока якість;
  • демократична вартість;
  • широка мережа магазинів у кращих ТРЦ;
  • натуральні матеріали;
  • цікавий дизайн;
  • великий асортимент.

Сукні Gepur – це одяг українського виробництва, створений з високоякісних матеріалів на сучасному обладнанні. Всі етапи виробництва проходять строгий контроль та перевірку якості, тому кожна сукня буде ідеальною.




Похожие новости

Комментарии