ГРАД » Статьи » Види жіночих туфель
Види жіночих туфель
Читать grad.ua в  

Правильно підібрати взуття до одягу дуже важливо. Воно підкреслює загальну стилістичну ідею образу, а також може стати головним акцентом чи фінальною деталлю look. Серед усіх моделей жіночого взуття туфлі — найуніверсальніший варіант. Вони поєднуються з джинсами, брюками, спідницями, сукнями. Головне, їх правильно підібрати.

Туфлі-човники

Туфлі-човники

Туфлі-човники — це класичний стиль, який добре підходить для офісу, офіційного заходу та прогулянки міськими вулицями. Модель має низьку лінію верху, каблук середньої висоти та гострий носок. Жіночі туфлі класичних кольорів — бежевого, чорного та коричневого — вважаються універсальними, відмінно поєднуються з більшістю речей повсякденного гардеробу.

Оксфорди та дербі

Ці моделі носять не лише чоловіки. Останніми роками вони стали основним модним продуктом для жінок. Жіночі оксфорди та дербі універсальні, як будь-яке взуття на пласкій підошві, але виглядають більш офіційно, ніж балетки. Дербі можуть додати ексклюзивного шарму, якщо ви вдягнені в літню сукню, додадуть неформальності у діловий образ, відмінно доповнять look у діловому стилі. Раніше оксфорди шили лише з коричневої чи чорної шкіри. Сьогодні їх пропонують у різних кольорах, з додатковими деталями.

Шпильки

Туфлі на підборах — очевидний вибір для вечірнього чи ділового вбрання, але вони також можуть підійти до повсякденного образу. Створіть новий цікавий look з вузькими джинсами, одягнувши їх з парою гострих туфель на високих підборах. Це зробить ноги візуально стрункішими та довшими й надасть вам стильного вигляду. Ще один цікавий варіант носіння туфель на високих підборах — поєднання з комбінезоном, який ви одягнете замість сукні на званий вечір. Високі підбори ідеально підходять для такого сміливого вбрання. Вони додадуть останнього штриху бажаному запаморочливому образу.

Лофери

Комфортні та легкі лофери — це те, що носять жінки і в 25, і в 50 років. Секрет універсальності полягає у зручності без шкоди для стилю. Вибирайте моделі з натуральної шкіри, щоб ноги дихали й менше набрякали від спеки. Поєднуються лофери зі штанами, спідницями, речами в офіційному, повсякденному та напівспортивному стилях.

Кеди

Ви здивуєтесь, але ці спортивні туфлі на рівній товстій підошві завжди в тренді. Їх можна носити з речами у спортивному та повсякденному стилях. Шкіряні кеди — не спортивне, а по-справжньому універсальне взуття на кожен день. Їх легко можна доповнити широкими брюками замість джинсів та шовковим топом замість футболки.




Похожие новости

Комментарии