ГРАД » Статьи » Green Way: Ваш шлях до успішного складання іспиту з ПДР
Green Way: Ваш шлях до успішного складання іспиту з ПДР
Читать grad.ua в  

Плануєте отримати права та стати повноцінним членом автомобільної спільноти? Хочете, щоб дорожній рух в Україні був максимально безпечним і не лідирував за кількістю ДТП і смертельних випадків серед інших країн? Тоді вам не обійтися без комплексного навчання, яке включає знання ПДР, будови ТЗ, основ права, безпеки руху, надання медичної допомоги та звісно практики.

Щоб кожен зміг оволодіти майстерністю водіння і здобути всі необхідні знання в комфортних для себе умовах був створений унікальний портал Green Way. Це не просто платформа з нудними навчальними матеріалами і викладенням правил. Це ціле ком'юніті, об'єднане автомобільною тематикою – тими, хто хоче вчитися і тими, чий досвід, перевірений професіоналізм і кваліфікація дають змогу навчати всіх охочих. Цікаво, що портал настільки в собі впевнений, що гарантує 100% результат, дізнаємося в чому секрет Green Way і що потрібно для успішного складання іспиту з ПДР?

Які можливості надає Green Way?

Можна сказати, що платформа Green Way багатопрофільна і надає можливості розкрити горизонт своїх знань для кожного:

Довідники – найкращі джерела знань

Доступ до абсолютно будь-якої інформації, котра стосується дорожнього руху, що охоплює актуальні ПДР, юридичні поради та надання медичної допомоги при ДТП, підручники з будови ТЗ і водіння авто, таблиці штрафів. Відомості, які надаються в тематичних розділах Green Way будуть корисними всім водіям абсолютно будь-яких транспортних засобів. Та навіть більше – пішоходам, які хочуть знати, як правильно поводитися на дорозі або в будь-якій ситуації, пов'язаній з пересуваннями. Практично вся необхідна інформація надається безкоштовно, але для отримання розширених можливостей краще придбати PRO-акаунт.

Завжди свіжа інформація

Оновлена база даних – відвідувачеві сервісу не доведеться замислюватися про актуальність тієї чи іншої інформації. Оновлення відбувається щодня з усіма новими правками, рекомендаціями, правилами.

Онлайн-курси

На навчальній платформі Green Way пропонуються різноманітні курси, які можна пройти онлайн перебуваючи в будь-якій точці України та навіть світу, головне, мати доступ до інтернету. Таким чином кожен охочий вивчити водіння, освоїти певний напрямок, наприклад, дорожньої розмітки або майстерності подолання складних перехресть, може це зробити у зручний для себе час і відповідному темпі. Потрібно зауважити, що деякі курси можна пройти абсолютно безкоштовно, а за деякі, більш профільні потрібно буде платити. Однак, якщо порівняти розцінки класичної школи з водіння та онлайн курсів, на яких ще й можна навчатися не встаючи з робочого або домашнього крісла, різниця на користь платформи буде очевидною. Крім того, володарі PRO-акаунта отримують ще й 10% знижки на будь-яку вартість курсів.

Проходження тестів

Окрема увага на порталі Green Way приділяється тестам ПДР, повністю адаптованим під вимоги Сервісних центрів МВС. За допомогою них можна перевірити свої знання та потренуватися онлайн. Пройдіть тренування за темами, дайте відповідь на 20 випадкових запитань, виконайте роботу над помилками (якщо, звісно, вони у вас будуть), і ви зможете спробувати скласти пробний іспит. Тут все по-дорослому, тому, щоб дійти до іспиту користувачеві потрібно буде заробити бали, проходячи навчання онлайн.

Розв’язання будь-яких питань

Детальна продумана система на сайті не дасть змоги «заблукати» новачкові – кожна дія супроводжується детальними поясненнями і навіть відеоінструкціями. Цікаво, що всі теми і тести мають окремі пояснення по кожному пункту. Тут можна прочитати коментарі інших «студентів» і викладачів, роз'яснивши для себе те, що було під питанням або взяти участь в обговоренні тем.

Реалістична підготовка

Особливо зацікавить усіх, хто готується до складання іспитів – проходження тесту з водіння на симуляторі. З ним ви себе зможете відчути на реальному тестуванні і підготуватися до найскладнішої частини іспиту. Щоб навчання проходило в режимі максимальної реалізації, ПДР й тести супроводжуються детальними ілюстраціями, тривимірними зображеннями та відео.

Система нагород і заохочень

Цікаво продумана система мотивації та аналіз власної підготовки. Зареєстровані учасники можуть стежити за своїм прогресом за допомогою детальної статистики, відображеної в профілі. До вашої уваги будуть – кількість балів, загальний й найкращий час складання іспитів, графік навчання, підрахунок спроб загальних і вдалих. Володарі PRO-акаунта можуть також взяти участь у змаганнях та зайняти своє почесне місце в публічній рейтинговій таблиці.

Розширені можливості Green Way

Портал Green Way орієнтований на допомогу кожному, хто хоче успішно скласти іспит з ПДР і отримати права, тому більшість опцій доступні безкоштовно. Утім, якщо ви хочете мати ще більше актуальної інформації, доступ до 100% тестових запитань, покращений функціонал, знижку 10% на всі курси, змагатися з іншими учасниками та не відволікатися на рекламу, краще купити PRO-акаунт. Вартість його невелика з огляду на можливості, тим паче можна вибрати зручний для себе термін і джерело використання (ПК, мобільний застосунок або все разом).

Портал Green Way – цікавий сервіс, за допомогою якого кожен має можливість комплексно підготуватися до складання іспитів для отримання водійського посвідчення. Широка нормативна та навчальна база, спеціалізовані курси, котрі можна проходити онлайн, тестові завдання, такі, з якими ви зіштовхнетеся під час іспитів у Сервісному центрі МВС, та безліч додаткових можливостей доступно кожному. Хочете з легкістю без зайвої витрати часу та коштів підготуватися до складання іспиту з ПДР і пройти його з першої спроби? Тоді сміливо переходьте на Green Way і починайте свій шлях до успішного складання іспиту!




Похожие новости

Комментарии