ГРАД » Статьи » Наповнювачі для котів в інтернет-магазині ZooComplex
Наповнювачі для котів
Читать grad.ua в  

Домашні улюбленці - це не лише приємні емоції та радість, а й нові клопоти, пов’язані з турботою про котів. Важливо створити необхідні умови для життя тварини – організувати місце для відпочинку, харчування та котячого туалету.

Правильний наповнювач допоможе забезпечити комфорт для тварини, зберегти чистоту та позбутися неприємних запахів в домі. Спеціальні наповнювачі для котів підходять для тварин будь-якого віку, зручні у використанні та гарно поглинають рідину. В асортименті магазину можна придбати силікагелевий, бентонітовий, соєвий, кукурудзяний або деревний наповнювач для котячого туалету.

При виборі наповнювача для лотка слід звернути увагу на особливості домашнього улюбленця – його вік, породу, розміри, особливості здоров’я та вподобання. Важливим фактором вибору наповнювача є розмір гранул, їх запах та колір. Невеликі кішки та кошенята віддають перевагу наповнювачам з дрібними гранулами м’якої текстури. При наявності у пухнастика алергії краще обрати гіпоалергенний варіант.

Наповнювачі для котів

Найбільш популярні торгові марки наповнювачів для котів

Спеціалісти та власники домашніх улюбленців віддають перевагу таким брендам наповнювачів для лотка:

  1. AnimAll.
  2. Хвостик.
  3. Van Cat.
  4. RoCat.
  5. Super Cat.

Торгова марка AnimAll є однією із найпопулярніших, яка пропонує наповнювачі різних типів (деревні, силікагелеві, соєві та бентонітові). Продукція відрізняється високим рівнем поглинання рідини, гігієнічністю та швидкою нейтралізацією запахів. Гранули не прилипають до шерсті і лап котів, що забезпечує чистоту в приміщенні.

Український бренд Хвостик пропонує соєві та силікагелеві наповнювачі за приємною ціною. Характеристиками наповнювачів виступають екологічність, гіпоалергенність, високий рівень поглинання та запобігання розмноженню бактерій.

Бентонітові наповнювачі від Van Cat представлені ароматизованою лінійкою та лінійкою без запаху. Гранули не викликають алергію, є антибактеріальними та швидко поглинають рідину.

Виробник RoCat представляє бентонітові наповнювачі, які виготовляються з натуральної білої глини. Це гіпоалергенна та антибактеріальна продукція, з високим рівнем поглинання і нейтралізації запахів. Наповнювачі безпечні та екологічні для домашніх улюбленців.

Кукурудзяні та деревні наповнювачі від бренду Super Cat є безпечними для тварин та навколишнього середовища. Гіпоалергенні гранули швидко поглинають вологу, нейтралізують запахи, не прилипають до лап і шерсті котів.

Чому слід купити наповнювач для котячого туалету

Краще з дитинства привчати домашніх улюбленців до наповнювачів для лотка, щоб забезпечити комфортні умови для котиків, зберегти чистоту та гігієнічність в квартирі. Спеціальні наповнювачі для лотків є безпечними для тварин і людей, зручні й прості у використанні, естетично виглядають та мають приємний запах.

Наповнювачі для котів

На сайті ZooComplex представлені всі необхідні товари для догляду за котами та кішками. Ви можете замовити необхідну продукцію за приємними цінами з доставкою в будь-яке місто України. Інтернет-магазин пропонує різноманітні акції та знижки, які зроблять покупку ще більш приємною.




Похожие новости

Комментарии