Новини Одеси 23.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 23 березня 2024 року

Російська армія завдала чергового удару по півдню України.

У вимушеній дистанції один від одного, сьогодні живуть багато українських пар. Чи можливо зберегти стосунки за таких обставин? Що треба робити, щоб не втратити зацікавленість одне в одному? У психолога є відповіді на ці актуальні запитання.

В Україні з'являться соціальні помічники ветеранів, які самі були на фронті. Про це розповіли в департаменті соцполітики Одеської ОДА. А також пояснили, чому значна частина внутрішньо переміщених осіб перестануть отримувати грошову допомогу від держави.

Лише за перший місяць цього року в Україну ввезли понад 16 тисяч автомобілів з-за кордону, а за лютий - уже понад 17 тисяч. Спостерігається тенденція до збільшення кількості автомобілів, які завозяться з інших країн. Про те, як зареєструвати таку машину розповів заступник начальника регіонального сервісного центру в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях Олексій Бойко.

Весна в розпалі, сезон гострих респіраторних захворювань відступає. Але це не означає, що можна не стежити за станом здоров'я, особливо це стосується дітей. Лікарі завжди готові консультувати малюків і підлітків і очно, і онлайн, незважаючи на те, де саме перебуває маленький пацієнт - в Україні чи за кордоном.

Погода в Одесі та області на вікенд і початок тижня. З понеділка жителям регіону знову доведеться повернутися до звичних аксесуарів похмурої погоди - парасольок і дощовиків.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі