Новини Одеси 07.03.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 7 березня 2024 року

Понад ста будівель, які мають статус пам'яток архітектури в зоні ЮНЕСКО, постраждали в Одесі внаслідок російських атак від початку повномасштабного вторгнення. 

На кінцевій зупинці 5-го трамваю в Аркадії встановлено перше мобільне укриття для тимчасового знаходження під час повітряної тривоги.

В Одесі затримали жінку, яка передавала місця дислокації військово-морських сил, допомагала ворогам готувати повітряні атаки на місто та обходити системи ППО. 

В Одеській області затримали аферистів, які «продавали» в мережі неіснуючі дрони та автомобілі на потреби ЗСУ. 

В Одеській області на сьогоднішній день зареєстровано більш 225 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Певні категорії ВПО мають право на грошову допомогу від держави. 

Свої перші піци у житті приготували юні відвідувачі Центру допомоги внутрішньо переміщеним особам «ЯМаріуполь» в Одесі. 

Смертельна аварія сталася на трасі Одеса-Київ. Під колеса автопоїзда потрапила жінка пішохід.

Намагалися втекти з України у вантажівці для перевезення тварин і заплатили за мандрівку по 5 тисяч доларів. 

Збереження майна – важлива складова не тільки нашого достатку, але й спокою. За допомогою сучасних технологій можна відстежувати шлях авто, контролювати розхід палива, а у випадку необхідності – навіть зупинити машину дистанційно. Як це працює – розповідають в поліції охорони.

В Авангардівській гімназії пройшли змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Ми переможемо». У турнірах з декількох видів спорту взяли участь учні закладів загальної освіти Авангардіївської ОТГ. 

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі