Новини Одеси 26.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 26 лютого 2024 року

Смертельна аварія на трасі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Легковий автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою.

В Одеській області відправили до суду справу інспектора водної поліції. Його викрили на систематичних поборах за можливість перевезення пасажирів річковим і водним транспортом.

В другу річницю повномасштабного вторгнення ходи і демонстрації в підтримку України пройшли а багатьох країнах, зокрема – в містах Ірландії – передає наш кореспондент.

У другу річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок разом з українським колегою Дмитром Кулебою відвідали Одесу. 

Опозиція в Тирасполі заявляє, що Придністров’є збирається приєднатися до Росії. Чи дійсно такі плани існують і можуть бути реалізованими? 

Не хотів розлучатися і підпалив квартиру. В Одесі затримали чоловіка, який влаштував удома пожежу, відреагувавши в такий спосіб на слова дружини про розрив стосунків. У результаті важкі опіки отримала 19-річна донька жінки. 

Саме прикордонникам присвячена нова марка, яку презентували в Одесі. На презентації були й самі герої наших днів. 

В Одесі на Балтській дорозі встановлені знаки дорожнього руху «Зупинка заборонена». Як повідомили в комунальній установі СМЕП, це зроблено задля унеможливлення паркування великогабаритних автотранспортних засобів вздовж Балтської дороги та прилеглих до неї вулиць.

Правоохоронці в черговий раз наголошують – дорослим слід бути обережними та розповідати дітям про правила безпеки. А допомогти в цьому можуть поліцейські собаки. 

І ще про дітей, а точніше, про їхнє здоров’я. Зима закінчується, але період захворюваності на респіраторні інфекції ще триває. 

 

Диктор новин: Сергій Градов

Схожі новини

Коментарі