Новини Одеси 23.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 23 лютого 2024 року

Ударними дронами по цивільній інфраструктурі. Вночі проти 23 лютого ворог атакував Одещину. 

На Одещині священик на катафалку намагався вивезти до Молдови ухильника, а для прикриття використовував 10-річного хлопчика.

У Подільському районі врятували чоловіка, який намагався втекти до Молдови, але зустрівся зі зграєю вовків і від страху забрався на дерево. 

Воєнні виклики зробили українців сильнішими. До другої річниці повтомасштабного вторгнення в Одеській міській бібліотеці відбувся культурний захід з показом фільму юного режисера Владислава П’ятіна-Пономаренко з Маріуполя про 75 днів знаходження його і родини під час осади та окупації міста.

Кабінет міністрів України офіційно затвердив проведення індексації пенсій з 1 березня. 

На Одещині зросли ціни на продукти харчування та безалкогольні напої. 

І діти, і дорослі долучаються до допомоги нашим захисникам. Бажання перемоги надихає учнів одеського ліцею в черговий раз провести ярмарок на підтримку ЗСУ. 

В Одеській області затримали водія, який погрожував патрульним викруткою, а потім спробував втекти. 

Змушував підлеглих будувати будинок для тещі. В Одеській області судитимуть заступника комбата військової частини, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Збував психотропи та кокаїн. В Одесі затримали наркодилера. 

Війна триває два роки. Дехто говорить – на тривоги вже не реагують. Але небезпека існує незалежно від того, наскільки міцна наша нервова система. Тим паче не слід нехтувати правилами батькам – вони несуть відповідальність не тільки за себе, але й за життя своїх дітей. 

В похмурі зимові дні, коли ми живемо у перманентному стані тривоги, яскраві фарби підвищують настрій. А якщо ці фарби не штучні, а цілком природні – як, наприклад, оперення павича – на душі становиться світліше. 

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі