Новини Одеси 23.02.2024

Головні новини Одеси 23 лютого 2024 року

Ударними дронами по цивільній інфраструктурі. Вночі проти 23 лютого ворог атакував Одещину. 

На Одещині священик на катафалку намагався вивезти до Молдови ухильника, а для прикриття використовував 10-річного хлопчика.

У Подільському районі врятували чоловіка, який намагався втекти до Молдови, але зустрівся зі зграєю вовків і від страху забрався на дерево. 

Воєнні виклики зробили українців сильнішими. До другої річниці повтомасштабного вторгнення в Одеській міській бібліотеці відбувся культурний захід з показом фільму юного режисера Владислава П’ятіна-Пономаренко з Маріуполя про 75 днів знаходження його і родини під час осади та окупації міста.

Кабінет міністрів України офіційно затвердив проведення індексації пенсій з 1 березня. 

На Одещині зросли ціни на продукти харчування та безалкогольні напої. 

І діти, і дорослі долучаються до допомоги нашим захисникам. Бажання перемоги надихає учнів одеського ліцею в черговий раз провести ярмарок на підтримку ЗСУ. 

В Одеській області затримали водія, який погрожував патрульним викруткою, а потім спробував втекти. 

Змушував підлеглих будувати будинок для тещі. В Одеській області судитимуть заступника комбата військової частини, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Збував психотропи та кокаїн. В Одесі затримали наркодилера. 

Війна триває два роки. Дехто говорить – на тривоги вже не реагують. Але небезпека існує незалежно від того, наскільки міцна наша нервова система. Тим паче не слід нехтувати правилами батькам – вони несуть відповідальність не тільки за себе, але й за життя своїх дітей. 

В похмурі зимові дні, коли ми живемо у перманентному стані тривоги, яскраві фарби підвищують настрій. А якщо ці фарби не штучні, а цілком природні – як, наприклад, оперення павича – на душі становиться світліше. 

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі