Новини Одеси 22.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 22 січня 2024 року

Україна святкує День соборності – вже вдруге під час війни. 

Для тих, хто захищає нашу країну від ворога і повертається додому повинні створюватися всі умови для повернення до повноцінного життя, у тому числі – до роботи. В обласному центрі зайнятості ветеранам пропонують як робочі місця, так і різноманітні курси для обрання нової професії. 

Двоє маленьких дітей та їхня бабуся постраждали в ДТП на автодорозі Одеса – Іванівка. 

В Одесі біля одного з будинків знайшли розсипану ртуть – рятувальники зібрали 30 кг забрудненого ґрунту.

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про нову схему шахрайства. 22 січня українці стали масово отримувати від імені відомства повідомлення про термінову евакуацію з підозрілими посиланнями. 

Одеський зоопарк поповнився новими жителями – там на світ з’явилося дитинча лами. 

В Одесі затримано Романа Гринкевича – одного з підозрюваних в справі про закупівлю неякісного одягу для ЗСУ. 

21-го січня пішов з життя Євген Хаїт – письменник-сатирик, драматург, продюсер. 

На Одещині викрили жінку наркодилера. 

Україна до повномасштабного вторгнення була у десятці найбільших виробників зернової продукції у світі. Зараз частина країни замінована, а там, де вже проведено розмінування, де проводилися бойові дії та фіксувалися вибухи, земля ще довго буде непридатною для сільського господарства через екологічну небезпеку. Тим не менш, фермери працюють, морські перевезення в рамках зернового коридору набирають обертів. 

Багато людей з початком війни виїхали за кордон або змінили регіон України, залишив свої квартири порожніми. І далеко не всі регулярно сплачують за житлово-комунальні послуги – навіть якщо в квартирі ніхто не проживає, тепло та газ подається, ліфт працює, і гроші за це нараховуються. Щоб не нарощувати борги, які рано чи пізно сплатити треба, можна мінімізувати цифри в квитанціях. 

В Одесі продовжують працювати пункти прийому ялинок, і вони функціонуватимуть до кінця першого місяця зими. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: