Новини Одеси 19.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 19 січня 2024 року

В Одесі затримали чоловіка, який кілька днів тому запустив феєрверк на Люстдорфській дорозі. 

Пістолети, набої, ножі, кастети – за тиждень одеські патрульні затримали десятьох правопорушників і вилучили в них цілий арсенал зброї. 

Головною подією у політичному і фінансовому світі цього тижня став економічний форум у Давосі, де зібралися представники понад ста країн світу. 

Які можливості в працевлаштуванні мають учасники та учасниці бойових дій, розповів директор Одеського обласного центру зайнятості Микита Корєнєв. 

Служба зайнятості також пропонує безкоштовно підвищити кваліфікацію, здобути нову професію у навчальних закладах служби, або отримати ваучер на навчання. 

Власники сертифікатів є-відновлення вже одержають гроші на купівлю нового житла замість знищеного в результаті ворожих обстрілів – повідомили в Верховній раді. 

В Одеській області рейсовий автобус зіткнувся з легковим автомобілем. 

Вночі одеські рятувальники гасили пожежу в житловому будинку на вулиці Бернардацці. 

З першого січня в Україні підвищена мінімальна заробітна плата. 

До весни залишилося вже менше півтора місяця. І багато хто, акумулюючи калорії на холодну зиму, більше почав замислюватися над тим, як від них позбавитися. 

Прогулянки та пробіжки в парку, зарядка на свіжому повітрі, тренування в залі, корисна їжа – багато одеситів вступили на шлях здорового життя, бо це допомагає зберігати ще й нервову систему. 

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: