Новини Одеси 18.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 18 січня 2024

В Одесі викрили черговий шахрайський «колл-центр». Там збирали дані про банківські рахунки громадян, а потім обманним шляхом знімали всі гроші.

В Одесі триває робота штабу, де збирають заяви людей, чиї квартири були пошкоджені під час ворожої атаки дронів 17-го січня. 

В Одеському державному екологічному університеті тривають консультації та зустрічі щодо об'єднання закладів вищої освіти. 

Борг мешканців Одеської області за спожиту електроенергію на сьогодні складає більш, ніж мільярд гривень – повідомили в одеській військовій адміністрації. 

Питань у наших захисників, які повертаються з війни, у тих, хто отримав поранення, забагато. Це і юридичні проблеми, і працевлаштування, і психологічна підтримка. Є питання і у ветеранів інших війн. Для них в Одесі продовжує свою роботу «ХАБ ВЕТЕРАН». 

Збиток на 700 тисяч гривень. В Одеській області затримали браконьєрів, які вирішили порибалити забороненими способами.

Одеський студент готував екологічний теракт в області.  

Про позбавлення зайвої ваги мріють багато і жінок, і чоловіків. Іноді знаходять дієти, які інакше як дивними назвати неможна. Про те, що такі є, говорить і спеціальний день в календарі січня. І зветься він – День позбавлення світу від химерних дієт. 

В Одесі та області – потепління, морози тимчасово відступають, тільки в деяких районах вночі температура буде мінусовою – повідомили в Гидрометцентрі Чорного та Азовського морів. 

 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: