Новини Одеси 03.11.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 3 листопада 2023

Удари по цивільних об'єктах та численні пожежі. Такі наслідки нічної атаки дронами по Харкову, Одеській та Львівській областях.

Минулої доби ворог 108 разів обстріляв і Херсонщину.

День ракетних військ та артилерії, який святкують 3 листопада, українські «пушкарі» планують відзначити, як кажуть, «з вогником».

В Україні знову можуть підвищити тарифи на електроенергію для бізнесу.

Територія пам'яті. Пам'яті про голодомор, про жертви Голокосту, про нинішню війну. В Одесі над створенням нового проекту працюють громадські діячі, історики, молоді архітектори.

Чергова сесія Одеської обласної ради сьогодні зібрала місцевих обранців, двох нардепів та губернатора. Останній виявився дуже незадоволеним роботою обласних депутатів.

В Одесі позашляховик на пішохідному переході збив маму із двома дітьми.

Світловий день стає коротшим, а в осінньо-зимовий період дощів, туманів та снігопадів видимість на дорозі обмежена. Додаткові труднощі можуть спричинити і можливі відключення світла. Коли замість сигналів світлофора водії та пішоходи повинні орієнтуватися на дорожні знаки чи вказівки регулювальника. Як проїхати перехрестя та безпечно перейти дорогу в такій ситуації, розповіли патрульні поліцейські.

У п'ятницю вранці під Іванівським мостом потяг на смерть збив жінку, яка переїжджала шляхи велосипедом.

Приставив ножа до горла жінки у громадському транспорті. На Одещині затримали п'яного та агресивного пасажира.

Сім років позбавлення волі загрожує 28-річному мешканцю Ізмаїла, у якого поліцейські виявили зброю, патрони та наркотики.

Погода не перестає тішити одеситів. На календарі вже початок листопада, а температура на градусниках залишається майже літньою.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: