Новини Одеси 05.10.2023

Новини Одеси 05.10.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 5 жовтня 2023

Російські військові обстріляли цивільний об'єкт під Куп'янськом у Харківській області, попередньо відомо про 49 загиблих, серед них хлопчик 6 років.

У ніч проти четверга російська армія випустила Україною 29 «шахедів».

Лише кілька днів минуло моменту, як Україна вітала своїх вчителів із їхнім професійним святом. А сьогодні вони знову іменинники. 5 жовтня офіційно відзначається Всесвітній день учителя.

На Одещині статус безробітних мають удвічі менше громадян, ніж торік.

В Одесі затримали правопорушників, які тероризували та тримали у страху підприємців району. Під надуманими приводами вони вимагали гроші у фермерів та представників малого бізнесу.

Подорож до Румунії за 11 тисяч доларів. На Одещині ліквідували чергову схему незаконного виїзду українських чоловіків за кордон.

Цього року осінь у ботанічному саду національного університету імені Мечникова ще не стала помітною для людського ока. Дерева досі одягнені в зелене оздоблення, а деякі рослини цвітуть уже кілька разів.

На початку жовтня в Одеському регіоні ще панує сонячна погода з досить високими літніми температурами. Проте стовпчики термометра потроху опускаються і зараз температурне тло входить до «жовтневої норми».

В Одесі відкрито виставку відомого українського художника Михайла Жука, яка стала продовженням великого всеукраїнського проекту «Вісник Відродження».

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: