Новини Одеси 22.09.2023

Новини Одеси 22.09.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 22 вересня 2023

Три нові судна прямують тимчасовим коридором встановленим ВМС ЗСУ до портів Великої Одеси під завантаження агропродукцією та залізною рудою.

Минулої доби в Херсонській області через російські обстріли загинуло 7 і поранено 12 осіб, пошкоджено житлові будинки, дитячий садок, поліклініка, енергетичні об'єкти.

Увечері, 21 вересня, російські військові вкотре атакували південь Одеського регіону, внаслідок чого було пошкоджено об'єкт рекреаційної інфраструктури у Білгород-Дністровському районі.

Готувала удари по об'єктах критичної інфраструктури. В Одесі затримано шпигунку російських спецслужб.

Зміна температури, перехід із літнього часу на зимове, зниження імунітету – всі ці фактори є стресом для організму людини і можуть призвести до розвитку респіраторних вірусів, акцентують медики.

Право дітей на здорове життя сьогодні батьки мають підтвердити вакцинацією.

Генассамблея ООН, яка проходить цього тижня в Нью-Йорку, а також зустріч лідерів великої сімки, стали найбільш обговорюваними подіями тижня у світі.

Новий проект під назвою "Кава від освітян" активно реалізується в одному з одеських ліцеїв.

В Одесі створили карту об'єктів культурної спадщини, пошкоджених внаслідок ворожих ракетних атак Росії.

Кожен херсонець має власну історію «незламності». У Всесвітньому клубі одеситів відбулася презентація книги Олени Мовчан «Окупація», яка розповідає про час, коли Херсон перебував під контролем країни-агресора.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: