Новини Одеси 15.09.2023

Новини Одеси 15.09.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 15 вересня 2023

Ком'юніті хауз – простір під такою назвою відкрився в Одесі.

Вночі 15 вересня Україна знову зазнала атаки безпілотників.

З початку повномасштабної війни український аграрний сектор зазнав понад 40 млрд доларів прямих та непрямих збитків внаслідок бойових дій.

Сьогодні у юдеїв день Благословення. В Умань на свято Рош-ха-Шана єврейського нового року в Україну прибули десятки тисяч хасидів брацлавських.

Вищий антикорупційний суд заочно заарештував колишнього міністра охорони здоров'я та екс-керівника Одеської ОДА Максима Степанова.

На Одещині на кордоні затримали шістьох ухилістів та чоловіка, який організував канал незаконного переправлення призовників до сусідньої країни.

В українських сховищах уже є газ обсягом минулого року.

З обіду п'ятниці частини одеситів Київського, Хаджибейського та Приморського районів міста – відключили водопостачання. Фахівці «Інфокводоканалу» усували наслідки аварійної ситуації на площі Толбухіна.

Ще одна ухвала від ВАКС. Обрали запобіжний захід для одеського бізнесмена Алекса Боруховича – він же Олександр Грановський – у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави у 120 млн гривень.

Побив знайомого, пограбував та спалив його автомобіль. На Одещині затримали неповнолітнього правопорушника.

Одна людина загинула, і ще одна постраждала внаслідок аварії у Білгород-Дністровському районі.

Є солодощі, які у певній кількості, фахівці рекомендують вживати через численні корисні властивості для організму. Шоколад – продукт, який робить людей щасливішими.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: