Новини Одеси 14.06.2023

Новини Одеси 14.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 14 червня 2023

Троє загиблих та 13 поранених – росія вкотре атакувала Одесу.

Для роботи слідчих груп та документування ситуації відповідальними службами в Одесі було перекрито частину вулиць. Одесити з розумінням поставилися до вимушених заходів та обирали альтернативні маршрути.

Постраждалим від ракетного удару в Одесі надається медична допомога, також із людьми працюють психологи.

У ніч на 14 червня російські війська завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об'єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

Російські війська не припиняють тероризувати Херсонську область, завдаючи ударів по мирних населених пунктах і без того сильно постраждалих від нещодавнього підтоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Минулої ночі вода в Херсонській області відступила ще на 30 см, але підтопленими

залишаються 28 населених пунктів.

Кожен переживає тривожні часи по-своєму. Одесити намагаються знайти те, що допоможе відволіктися, а також дати вихід злості, що накопичилася. Дуже часто рятують саме заняття спортом – розповідають мешканці міста.

Як тренуються, поліцейські бачили наші кореспонденти.

Смертельна аварія на Одещині: вантажівка протаранила мотоцикл – його водій загинув на місці ДТП.

Намагалася ввезти канабіс із Румунії до Одеської області – на поромній переправі затримали молоду жінку, їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

В Одесу повертається справжнє літо. Погода у місті за температурними показниками протягом наступних семи днів буде теплою, прогнозують синоптики.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: