Новини Одеси 22.05.2023

Новини Одеси 22.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вночі над Одеським регіоном збили ударний безпілотний літальний апарат, а у територіальних водах Херсонської області українські захисники знищили російський багатоцільовий винищувач Су-35.

Одеса стала першим із міст благодійного туру під назвою «Нескорені». Українські артисти об'єдналися, щоби зібрати кошти на протезування для військовослужбовців.

На трасі Одеса-Рені пасажирський автобус, що прямував з Румунії, з'їхав у кювет і мало не перекинувся. Щоб витягти транспортний засіб на проїжджу частину, потрібна була допомога рятувальників.

Канікули не за горами. А це означає – дітей на вулицях міста, наданих самим собі, побільшає. У Патрульній поліції розповіли, як убезпечити школярів на дорогах.

Правила поведінки на проїжджій частині під час керування велосипедом чи електротранспортом. А також дотримання безпеки під час відпочинку на канікулах та алгоритм дій під час повітряної тривоги. Ці та інші актуальні теми обговорили працівники дорожньої поліції Одеси із учнями одного із міських ліцеїв.

Одеситка стала жертвою шахраїв. Правоохоронці затримали афериста, який виманив у жінки похилого віку велику суму грошей.

На Одещині всю ніч шукали зниклу шестирічну дівчинку. На щастя, все закінчилося благополучно – дитину знайшли вранці на покинутій фермі, вона не постраждала.

До Дня Європи в Одесі відбулася масштабна конференція, на якій було представлено соціальні проекти для відновлення та подальшого розвитку економіки та інфраструктури України.

Жити в екологічно чистому приміщенні, дихати свіжим повітрям, їсти натуральні продукти. В останні роки такі тенденції набули неабияку популярність у всьому світі. Європейці втомилися від великих міст та їх постійних стресів. В Україні ситуація інша. Через війну до безпечних сіл переїхало чимало колишніх жителів міст. Багато хто змушений був змінити роботу. А хтось, як героїня нашого наступного сюжету, перетворити власне хобі на бізнес.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: