Новини Одеси 24.04.2023

Новини Одеси 24.04.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Внаслідок чергового обстрілу Херсона загинув 80-річний чоловік, ще шестеро мирних жителів отримали поранення.

Із поверненням тепла жителі Одеси знову попрямували на набережні та із задоволенням відпочивають біля моря. Проте цьогорічного пляжного сезону, швидше за все, знову не буде.

Чим замінити літній відпочинок на морі? Наскільки обережні громадяни під час відвідування місць у прибережній зоні, чи звертають увагу на запобіжні таблички, і як реагують на підозрілі предмети поблизу берегової лінії?

Завжди залишатися на зв'язку - незважаючи на повітряні тривоги та перебої з електроенергією. Вже триста бомбосховищ та укриттів одеського регіону обладнала бездротовим інтернетом телекомунікаційна компанія TENET.

Ціла низка європейських країн, включаючи Угорщину, Словаччину та Болгарію, заборонила імпорт української агропродукції до 30 червня.

24 квітня стартував Всесвітній тиждень імунізації.

З настанням весни вся природа активно оживає, разом із цим повертаються до життя паразити, серед яких є дуже небезпечні для здоров'я людини – це кліщі.

Полярне сяйво змістилося до широт України. Перед початком робочого тижня незвичайне рожеве свічення бачили в небі над Києвом та низкою інших областей.


Події

У Суворівському районі Одеси виявили тіла літньої жінки та молодого чоловіка.

На Одещині врятували цуценят, які застрягли під залізобетонними блоками.

На Одещині зловили браконьєра, який наловив креветок та крабів на 100 тисяч грн.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: