Новини Одеси 03.03.2023

Новини Одеси 03.03.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Армія РФ вночі обстріляла Очаков, внаслідок ворожих атак пошкоджено цивільні об'єкти – медустанову та дитячий садок.

У десятій міській клінічній лікарні функціонує міжнародний метод розподілу хворих на три групи. Медперсонал розподіляє пацієнтів за зеленим, жовтим та червоним кольорами.

Перша цього року сесія обласної ради відбулася 3 березня.

На Одеському залізничному вокзалі відкрилася мистецька виставка «Вишиті болем».

Про те, як працював департамент праці та соціальної політики міськради протягом року війни, розповіла директор департаменту Олена Китайська.

Подати заявку на реєстрацію шлюбу за 15 хвилин онлайн. Без паперової тяганини та витрати часу на походи до РАГСу. Декілька десятків одеських пар уже скористалися новою послугою від «Дії».

Як з'явився всесвіт, звідки береться енергія світіння зірок і що приховує генетичний код. Відповіді на ці питання світовій спільноті запропонував уродженець Одеси – видатний фізик та популяризатор науки Георгій Гамов. Сьогодні його називають батьком сучасної космології.


Події

На Одещині рятувальники гасили масштабну пожежу в екосистемі. НП сталася в районі села Нижній Куяльник, де горіли суха трава та чагарники.

А у Білгород-Дністровському районі ледь не згорів житловий будинок.

Примотав гроші до тіла харчовою плівкою. Одеські митники виявили порушника, який намагався таємно ввезти до країни понад 2 млн. грн.

На Одещині зупинили вантажний автомобіль, у причепі якого ховалася група чоловіків призовного віку.

Ще одного ухилиста затримали прикордонники Подільського загону – він тікав від правоохоронців та впав у протитанковий рів, заповнений водою.

В Одесі судитимуть підприємця за незаконне привласнення земельної ділянки в центрі міста вартістю понад 27 мільйонів гривень.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: