Новини Одеси 17.08.2022

Новини Одеси 17.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Російські війська в ніч проти 17 серпня вдарили ракетами по Одеській області.

Вночі 17 серпня під удар російських ракет С-300 влучив корпус миколаївського Чорноморського Національного університету ім. Петра Могили.

В Одесі в Малинівському районі вперше з початку війни відкрився центр масової вакцинації від коронавірусу.

Симптоми зараження штамом Омікрон, який і є основною причиною нової хвилі пандемії в Україні, легко сплутати з проявами звичайної застуди.

Відпочинок під час війни. Багато одеситів розповідають, що зараз не до поїздок до інших країн. Та й мандрувати Україною не у всіх вистачає коштів.

Поки самі одесити практично не вибираються відпустку – до нас у місто, незважаючи на військовий стан та заборону перебування на морі, таки їдуть відпочиваючі.

Наступний навчальний рік в українських школах може тривати до 30 червня. Про це під час селекторної наради повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

В Одесі до кінця цього тижня відкриються 4 опорні дитячі садки – по одному в кожному районі міста.

Події

18 серпня в Одесі оголошено чергове штормове попередження.

За добу в Одесі сталося три ДТП із постраждалими. На Таїрова легковик збив велосипедиста. А на Привокзальній площі під колеса авто потрапив пішохід.

Загалом патрульні поліцейські за добу опрацювали майже 900 викликів, доставили до відділень сімох порушників комендантської години, перевірили 46 підозрілих осіб та затримали 12 п'яних водіїв.

В Одесі під час падіння з 21-го поверху загинула 3-річна дівчинка.

В Одесі затримали лікаря та посередника, які допомагали чоловікам уникнути мобілізації.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: