Новини Одеси 22.06.2024

Головні новини Одеси за 22 червня 2024 року

Мистецтво попри війну. Юні студенти-художники та майбутні архітектори, представили свої малюнки на фанерах, які наразі немов захисні щити загороджують вікна Одеського музею західного і східного мистецтва від ворожих обстрілів. Кореспонденти ТРК ГРАД поспілкувалися із авторами ініціативи.

Війна в Україні може закінчитися ще в цьому році, вважає відомий політолог Вадим Карасьов. Саміт миру в Швейцарії поклав початок мирним переговорам. Але до того нам ще доведеться пережити важке літо, - вважає експерт. Про це він розповів в ефірі телекомпанії ГРАД.

З розвитком сучасних технологій і штучного інтелекту інтернет -безпека виходить на перший план. В соцмережах стає все більше шахраїв, які полюють на легковірних громадян. Про схеми, які використовують злодії в мережі і про те, як від них захиститися нам розповів провідний інженер телекомунікаційної компанії TENET Дмитро Литвиненко.

Перезакріпити свій звичний номерний знак після, наприклад, продажу автівки – це можливо. Близько двох тисяч автомобілістів на Одещині вже скористалися послугою Сервісних центрах МВС по відповідальному зберіганню авто-номерів. Як замовити сервіс – онлайн чи беспосередньо у сервісному центрі – вирішувати автовласникам.

Майже тисяча гривень на купівлю книжок: з 1-го липня українці, які досягли 18-річного віку, а також батьки при народженні дитини матимуть змогу отримати сертифікат державної допомоги на придбання книг. Як українські видання підтримують у складні часи в ефірі телеканалу Град розповіла очільниця Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі