Новини Одеси 21.06.2024

Головні новини Одеси за 21 червня 2024 року

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 29-річної жінки, тіло якої знайшли на узбіччі траси Одеса-Київ. Ним виявився водій-далекобійник, який переховувався у Львівській області.

В Одеській області в ДТП постраждала 71-річна водійка мопеду. Аварія сталася на перехресті - у двоколісний транспортний засіб врізався легковик.

У головному управлінні поліції Одещини створено спеціалізований центр для розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин – тобто тих, хто зник безвісти у зв'язку зі збройним конфліктом, воєнними діями, тимчасовою окупацією частини території України та надзвичайними ситуаціями природного чи техногенного характеру.


 
Другий глобальний саміт миру може відбутися вже цього року, скоріш за все після виборів у США, - таку думку в ефірі телеканалу Град висловив політолог Михайло Шабанов. Про підсумки проведення першого мирного саміту і подальші перспективи - дивіться далі.

Ввечері п’ятниці орог вдарив балістикою по прибережній зоні Одещини. Внаслідок влучання пошкоджено об'єкт рекреаційної інфраструктури. На місці виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували, звітують у Військовій адміністрації. На щастя, люди не постраджали.

Стати донором крові для постраждалих від війни – це врятувати життя! З такою ідеєю IT - спільнота Одеси влаштувала масштабний День донора. Представники галузі інформаційних технологій відвідали обласну станцію переливання крові для справи, яку вважають безцінною – задонатити кров.

Перезакріпити свій звичний номерний знак після, наприклад, продажу автівки – це можлоиво. Близько двох тисяч автомобілістів на Одещині вже скористалися послугою Сервісних центрах МВС по відповідальному зберіганню авто-номерів. Як замовити сервіс – онлайн чи беспосередньо у сервісному центрі – вирішувати автовласникам. Про алгоритм замовлення послуги дивіться у нашому матеріалі.

Чим більше розмір єдиного соціального внеска, тим вище буде пенсія. В Україні умови виходу на заслужений відпочинок в цілому однаковий для всіх працюючих громадян, це стосується здебільшого найнятих працівників. Однак у випадку з підприємцями існують певні відмінності. Як нараховують пенсійні виплати ФОПам, розповів експерт з пенсійних питань Сергій Коробкін.

Сплачені податки та погашені борги наразі є важливими, як ніколи. Про це нагадує податкова служба. Також її фахівці підкреслюють, що сьогодні невчасна сплата призводить до штрафів та нарахуванню пені. І надають рекомендації, куди саме звертатись, якщо є сумніви щодо наявності боргів перед державою. Про це детальніше у нашому матеріалі.

Вимагав гроші у стихійних торговців. В Одесі затримали поліцейського, який збирав "данину" з продавців, а в разі несплати погрожував прикрити їхні точки.

В Одеському районі поліцейські "на гарячому" затримали торговця наркотиками. фігуранту загрожує тривалий тюремний термін із конфіскацією майна.

Зробили багатодітним батьком для втечі за кордон. На Одещині затримали двох подруг, які організували незаконну схему ухилення від мобілізації.

Йога – не має обмежень. Нею можна розпочинати займатися в будь-якому віці, і для цього достатньо бажання та килимка. Йогу можна практикувати вдома чи в парку, в залі чи біля моря. В міжнародний день йоги наші кореспонденти дізнавалися, чим вона приваблює людей.

Схожі новини

Коментарі