НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Рейтинг суші в Одесі: ТОП-3 ролу за відгуками клієнтів
Суши в Одессе от Aleksandr Sann
Суши в Одессе от Aleksandr Sann
Читати grad.ua у  

В Одесі, як і в багатьох інших містах України, наразі особливою популярністю користуються суші. Азіатська страва настільки полюбилася людям, що багато хто замовляє їх до свят, для частування друзів, а також як звичайна вечеря або обід. Якою б не була подія, хочеться знайти найсмачніші роли.

Зробити це не просто, оскільки у кожного свої смакові уподобання, а в суші-барах представлено величезну різноманітність варіантів. Наприклад, вирішивши замовити суші в Одесі в Aleksandr Sann, ви побачите десятки оригінальних позицій. У статті розповідаємо, які з них є найпопулярнішими, і що варто спробувати.

ТОП суші в Одесі за відгуками

Кожен заклад, у якому готується страва, використовує свою рецептуру та технології. Саме тому варто почати з вибору місця, де можна замовити найкращі роли в Одесі. Вибираючи його, можна звернути увагу до відгуки реальних клієнтів.

Суши в Одессе

Ознайомившись із цією інформацією, дізнаєтеся, куди краще звернутися за смачною їжею. Одним з таких місць є суші-бар Aleksandr Sann. Тут великий вибір страв, а для їхнього приготування використовуються тільки якісні інгредієнти. За відгуками клієнтів бару найпопулярнішими є 3 різновиди.

Рол Філадельфія

Про нього не чув хіба що лінивий. Цей вид суші є в меню багатьох закладів, де готуються страви азіатської кухні. Це не дивно, адже рол Філадельфія є одним із найбільш популярних серед клієнтів.

Суши в Одессе

Вся справа в його м'якому та водночас пікантному смаку. Основа готується з традиційного рису, заправленого спеціальним оцтом, та доповнюється листами норі. Але, «родзинка» у начинці. Для неї використовуються:

  • морепродукти (лосось, креветка, вугор та окунь);
  • авокадо;
  • огірок;
  • крем-сир.

Це ідеальне поєднання, в якому відчувається легкий вершковий, пікантний і одночасно свіжий післясмак.

Рол Авторський

Якщо хочете знайти найсмачніші суші в Одесі, тоді варто розглянути цей варіант. Його особливість у тому, що для начинки використовується одразу 3 види морепродуктів. Це вугор, краб та креветка, які відмінно доповнюють один одного.

Суши в Одессе

Крім них до складу начинки входить також авокадо, крем-сир, ікра летючої риби та майонез. Основа ролі залишається незмінною. Вона складається з рису та норі.

Гарячий рол з лососем

Завершує рейтинг різновид страви, який з'явився відносно недавно. Вона відрізняється тим, що готується в темпурі та подається теплою. Це дозволяє по-новому відкрити для себе традиційну страву та максимально насолодитися смаком морепродуктів.

Суши в Одессе

Рулетики готуються з рису, а як начинка використовується лосось, авокадо, крем-сир і унагі соус. Зверху вони посипаються кунжутом.

Де замовити найкращі суші в Одесі?

Вивчивши рейтинг суші в Одесі, можна розпочати пошук закладу. В Одесі їх досить багато, тому процес вибору може тривати деякий час. Якщо ж потрібно швидко знайти службу доставки ролів, тоді вивчіть відгуки на сайтах. Враховуйте лише реальних клієнтів, які справді оформляли замовлення. Відмінним рішенням також стане суші-бар Aleksandr Sann. Тут є великий вибір суші, а їх приготуванням займаються досвідчені кухарі.

"Джерело: aleksandrsann.od.ua"




Схожі новини

Коментарі