НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Обмінник криптовалют онлайн
Обменник криптовалют онлайн
Читати grad.ua у  

Популярність такого напряму, як трейдинг сьогодні відзначається досить висока. Гра на курсі валют - це чудовий шанс отримувати додатковий прибуток, причому на постійній основі і досить часто. Щоб здійснювати таку діяльність, необхідно правильно вибрати всі необхідні інструменти. Один із таких — це криптовалютний обмінник. Через нього можна здійснювати usdt на монобанк, конвертувати нео і біткоін, обмінювати будь-які інші валюти. Проте варто прорахувати, наскільки вигідними будуть умови на різних платформах.

Як визначити вигідність умов обмінника крипти?

Основна мета будь-кого, хто вирішив грати на курсі валют, – це отримання прибутку. Причому при використанні цифрових валют прибуток цей має бути максимально високим з урахуванням актуальних умов на фінансовому ринку. Кожна компанія, яка пропонує здійснити обмін uah на usdt , теж має на меті отримати свій прибуток. Таким чином, важливо, щоб цілі користувачів та власників сервісу збігалися з очікуваннями.

Враховуючи популярність такого напряму, як трейдинг, та загалом криптовалютного ринку, компаній, які працюють з обміну валют, досить багато. На платформах пропонуються різні фінансові умови. Відрізнятися можуть:

  • тип комісії;
  • розмір комісії;
  • ліміти.

Тип комісії буває двох основних видів. У першому випадку користувач бачить окремо обмінний курс та окрему суму комісії. У другому — лише загальний курс, що означає, що комісія вже закладена. Оцінити прибутковість угоди, враховуючи такі відмінності, можна лише якщо чітко прорахувати, скільки грошей віддається в одній валюті, скільки буде отримано в іншій. Крім того, слід зазначити, наскільки все прозоро. Не повинно бути апріорі якихось прихованих платежів на сервісі.

Як швидко обміняти криптовалюту?

Якщо використовується саме криптовалютний обмінник, то правочин можна провести різними способами. Найбільш популярні варіанти:

  • автоматичний - у такому разі за заявленими користувачем платіжними реквізитами здійснюється автоматична програмна обробка даних;
  • ручний - у цьому випадку перекази з одного рахунку на інший здійснює конкретний співробітник компанії.

Ручний режим найчастіше використовується, якщо доведеться провести транзакцію на дуже велику грошову суму, або якщо планується обміняти фіатні гроші у готівку.

Щоб здійснити конвертацію валют, необхідно виконати покроково наступний ряд дій:

  • пройти реєстрацію на сервісі (ця умова не є обов'язковою, за бажання можна її пропустити);
  • вибрати валютну пару із заявленого переліку послуг;
  • вказати суму для обміну;
  • вказати платіжні реквізити кожного з рахунків, які використовуватимуться під час угоди;
  • вибрати способи підтвердження платежів (верифікації списання).

При автоматичному обміні угоду, як правило, буде завершено протягом кількох хвилин.

Що ще потрібно врахувати під час виборів криптовалютного обмінника?

Щоб не потрапити на відверто шахрайський сервіс, важливо переконатися, що:

  • компанія є на ринку досить давно, її репутація бездоганна;
  • всі пропоновані умови прозорі, немає прихованих платежів;
  • кожному користувачеві під час роботи на платформі забезпечуються гарантії безпеки (це стосується як особистих даних, а й платіжних реквізитів, кодів доступу).

Обов'язково потрібно переконатися, що на весь заявлений список валютних пар передбачено солідне фінансове забезпечення. Тобто компанія по кожному виду валюти має серйозні запаси грошей у резерві і затримки із запланованої транзакції не передбачається через те, що компанія по якійсь валюті не має фінансового забезпечення.




Схожі новини

Коментарі